Troben els cadàvers de dos germans completament momificats a Astúries

Els serveis d'emergència van haver de trencar la porta per poder accedir al seu domicili

Bomberos intervienen en un local en Oviedo 12 julio 2019
Els Bombers van localitzar els dos cossos al seu domicili  | CatalunyaDiari

Macabra troballa a la ciutat asturiana d'Oviedo. Els serveis d'emergències han localitzat en un domicili els cadàvers momificats d'un home i d'una dona, que en un primer moment es pensava que serien matrimoni, però que després s'ha pogut confirmar que eren germans. 

Els veïns feia molts mesos que no sabien res d'ells

La troballa s'ha produït en una zona molt cèntrica de la ciutat, al carrer de Santa Clara, en el portal número quatre. Els veïns, alertats després d'adonar-se que feia mesos que no se sabia res dels dos germans, van decidir avisar els Bombers. Fins al domicili es van desplaçar diversos efectius, que van dirigir-se a la porta del domicili, situat a la sèptima planta. 

Després de tirar a terra la porta, davant la impossibilitat d'obrir-la, els bombers van detectar una olor molt forta, i posteriorment van trobar els dos cadàvers de les víctimes, amb signes de portar molt de temps morts, en diferents zones de la casa: l'home, de 67 anys, al passadís, i la seva germana, de 71 anys, al llit.

Els dos cossos han estat traslladats a l'Institut Forense per portar a terme les autòpsies. La Policia Nacional ha obert una investigació, tot i que en un principi els cossos no presentarien signes de violència. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari