Troben els cadàvers de la mare i el nen de 10 anys desapareguts a les Canàries

El marit ha estat detingut per la Guàrdia Civil, després que un segon fill de la dona assegurés que els acabava d'agredir en una cova

La Guàrdia Civil ha localitzat els cadàvers d'una mare i un nen de 10 anys desapareguts al matí
La Guàrdia Civil ha localitzat els cadàvers d'una mare i un nen de 10 anys desapareguts al matí | CatalunyaDiari.cat

La Guàrdia Civilha localitzat els cadàvers de la mare i el nen de 10 anys desapareguts aquest matí al municipi d'Adeje, a la província canària de Tenerife. Segons explica el 'Diario de Avisos', el marit de la dona va quedar detingut, després de la misteriosa desaparició dels dos, i el testimoni d'un altre menor, de 5 anys, que va assegurar davant la policia que el seu pare els havia agredit. 

El fill de 5 anys va avisar a la policia que el seu pare els havia agredit

En concret, segons ha explicat el delegat del govern espanyol a les Illes Canàries, Juan Salvador León, la policia va activar l'alerta després que una persona hagi trobat el segon menor, d'origen alemany com la resta de la família, caminant sol i visiblement desorientat, dimarts al voltant de les 17.00 hores. 

Un cop a les dependències policials, el petit va oferir detalls sobre el que acabava de passar. En concret, segons el seu testimoni, l'home detingut els va portar a una cova, on va començar a agredir-los. Afortunadament, ell va aconseguir escapar, però la seva mare i el seu germà no van tenir la mateixa sort. Posteriorment, la policia va localitzar l'acusat a casa seva, i el va detenir. L'home però, es va negar a revelar on estaven els desapareguts. 

Una visita familiar que acaba en tragèdia

Segons ha explicat l'alcalde d'Adeje, el pare i principal sospitós vivia en el municipi, tot i no estar empadronat, mentre que la seva família viatjava de tant en tant a l'illa per veure'l. Les primeres hipòtesis apunten a un possible nou cas de violència de gènere, si bé la policia no té constància de cap denúncia per maltractament. 


Comentaris

envia el comentari