Troben a Carlos Lozano, desaparegut després de dos dies de festa contínua

El presentador es va posar en contacte amb la seva parella, Miriam Saavedra, per informar-la d'on estava

Carlos Lozano ha estado dos días desaparecido
Carlos Lozano ha estat dos dies desaparegut. | Europa Press

Carlos Lozano ha tingut a tota Espanya realment preocupada. El presentador s'ha mantingut, durant els últims dos dies, totalment desaparegut i desconnectat de la seva família i amics. Tot i això, finalment, ha aparegut.

El 'Defensor de l'audiència' de 'Sálvame' ha estat, segons la seva parella, Miriam Saavedra, en una festa contínua durant les últimes 48 hores. Així ho ha confirmat Maria Patiño a 'Socialité', qui ha detallat que la dona està molt enfadada amb el televisiu, per la injustificada absència que ha presentat.

Per la seva part, Lozano, va argumentar que no havia pogut posar-se en contacte amb ella, ja que el seu telèfon mòbil es trobava fora de servei. Amb aquest motiu, es va escudar per haver desaparegut durant dos dies, preocupant a la seva dona, que havia donat la veu d'alerta. 

Va alertar a la policia

María Patiño va informar que la dona de Carlos Lozano, preocupada per la localització de la seva parella, va decidir informar a les autoritats sobre el desconeixement de la seva posició. D'aquesta manera, va denunciar la desaparició, difonent la notícia entre els mitjans de comunicació.

Miriam Saavedra, la pareja de Carlos Lozano
Miriam Saavedra, la parella de Carlos Lozano. | Cedida

Aquest fet va ser el que va alertar al presentador, qui es va adonar del que estava succeint. Va ser llavors quan el col·laborador de 'Sálvame' es va posar en contacte amb Miriam Saavedra, per comunicar-li la seva ubicació i que pogués retirar l'ordre de cerca.

Enfadat amb els mitjans de comunicació

Carlos Lozano va detallar que es trobava en un poble de Castella, on estava passant uns dies amb el seu pare. El presentador va marxar, desconeixent que el seu telèfon no funcionava correctament, per la qual cosa no se'n va adonar que la seva família no podia contactar amb ell.

Per aquest motiu, María Patiño va afirmar que el televisiu està molt enfadat amb els mitjans de comunicació que van difondre la notícia de la seva desaparició. Va considerar que un «malentès» no ha de generar una veu d'alarma com la succeïda, ja que, les informacions que es van emetre, van poder danyar molt la seva imatge.


Comentaris

envia el comentari