Troben el cos d'una jove argentina que va desaparèixer fa 15 anys

Va ser enterrada en un cementeri molt proper de la seva casa

Imagen de Mariela poco antes de desaparecer.
Imatge de la Mariela poc abans de desaparèixer | Cedida

Mariela Tasat va desaparèixer fa quinze anys quan amb prou feines en tenia catorze. Els fets van tenir lloc concretament durant el 7 de setembre de 2002 a Lanús, Argentina. Llavors, la Mariela estava prenent 'mate' a la porta de la seva casa amb el seu germà Javier, quan aquest va entrar a contestar una trucada telefònica, sense saber que al sortir, la noia ja no hi seria. Des de llavors no han deixat de buscar-la. 

Com informa el diari ‘Clarín’, la seva mare va recórrer tots els llocs on va creure que podria estar la seva filla, fins i tot hospitals, prostíbuls i viles misèria, malhauradament, sense èxit. No obstant, fa poc temps es va unir a la cerca la jutge Viviano Goirgi, que va demanar una actualització del cas. Com a primera mesura va demanar els informes de tots els cementeris propers a la zona on la menor havia desaparegut.

Després de poc temps, Giorgi va donar amb un cos que havia sigut enterrat sense identificar i que coincidia amb les característiques de la Mariela. Després de realitzar l'exhumació del cadàver, la identificació va resultar ser positiva i es va poder constatar de manera «fefaent, categòrica i indubitable» que la menor havia estat durant tot aquest temps enterrada molt a prop de la seva casa.

Sembla ser que Mariela va ser atropellada a les vies del tren el mateix dia que va desaparèixer. Llavors va ser traslladada a un hospital a Lanús, des d'on va ser derivada a un altre i als dos dies va morir. Llavors, el 9 de setembre va ser enterrada com a cos sense identificar a tan sol uns metres de la seua casa.


Comentaris

envia el comentari