Troben esquarterat a la nevera el cos d'una jove desapareguda a Madrid

La Policia Nacional ha detingut el presumpte assassí de la dona

Joven descuartizada en Alcalá de Henares, Madrid
La jove va desaparèixer el 2017 a Madrid | Telemadrid

La Policia Nacional ha trobat en una nevera el cos esquarterat d'una jove que havia desaparegut el 2017 a Alcalà de Henares, a Madrid. Ha estat aquest passat dijous a la tarda quan el grup d'Homicidis ha descobert el cadàver a l'interior del domicili del presumpte assassí, un home de 42 anys i de nacionalitat espanyola, tal com han avançat TeleMadrid.

Dos anys desapareguda

La víctima, d'uns 22 anys, podria ser la parella del detingut. Portava gairebé dos anys desapareguda, concretament des del mes de setembre del passat 2017. Però la família de la noia no havia interposat cap denúncia davant les autoritats fins al 20 de desembre de 2018, un any després de perdre-li la pista.

Han detingut l'home que viu al pis com a presumpte autor dels fets | TeleMadrid

La investigació del cos policial per trobar-la es va posar en marxa fa dos mesos, fins que finalment els seus esforços han donat fruit i han pogut localitzar-la, desgraciadament, sense vida. 

Dins del congelador

Aquest passat dijous prop de dos quarts de set de la tarda els agents van entrar a l'habitatge del presumpte agressor per ordre judicial. Va ser dins d'aquest on van trobar el cos sense vida de la jove, esquarterat, a l'interior d'un congelador

El detingut i la víctima podrien haver mantingut una relació sentimental  TeleMadrid

 

El presumpte autor de l'assassinat, que vivia de lloguer al pis on s'ha trobat el cadàver, es troba a hores d'ara detingut. Segons avançava Telemadrid, l'home no té antecedents policials i tampoc no consta cap denúncia de maltractament a nom seu. 

Les mateixes fonts han entrevistat una veïna de l'immoble, que va ser testimoni durant les hores que va durar el registre de l'habitatge en qüestió, ja que el presumpte autor no es trobava a l'interior. Segons la dona, que va acompanyar la policia en les seves labors fins a mitjanit, coneixia el detingut «de vista», «de passejar el gos», tot i que l'ha descrit com algú «molt esquerp, que no saludava ni res»


Comentaris

envia el comentari