Imatge del Faustino, desaparegut a Terrassa el passat divendres

Troben el cos sense vida del Faustino, l'home desaparegut a Terrassa

La família havia alertat que el desaparegut necessitava medicar-se amb Ventolin

Els Mossos d’Esquadra han localitzat el cos sense vida del Faustino. L’home va desaparèixer a Terrassa, al Vallès Occidental, el 30 de juliol i es va fer una crida per trobar-lo uns dies després.

Aquest divendres, 6 d’agost els Mossos han fet un comunicat anunciant: «Lamentablement hem trobat el cos sense vida d'en Faustino. Gràcies per la vostra col·laboració».

La policia catalana va demanar ajuda a la ciutadania

El cos de Mossos, el 2 d'agost va emetre un avís, demanant col·laboració a la població per poder trobar l'home de 58 anys. Segons el diari 'El Caso', l'últim lloc on se'l va veure va ser a l'Hospital de Terrassa.

Des de SOS Desaparecidos també es va fer una crida per aportar informació. Així doncs des de la plataforma van difondre la seva imatge.

Des de les forces de seguretat catalanes es va mencionar tant la complexió física del desaparegut, com el que duia en el moment de la desaparició. En concret, Faustino de 58 anys, feia 1,80 metres d'alçada, duia els cabells curts, la barba canosa tipus perilla i tenia els ulls de color marró.

La seva complexió física era corpulenta i anava vestit amb un pijama. La família també va notificar que no duia el seu telèfon mòbil i que necessitava medicació.

Es van organitzar una batuda per Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa, les Agrupacions de Defensa Forestal i diversos voluntaris van organitzar una cerca durant la nit del 30 al 31 de juliol. No obstant això, no es va trobar cap pista sobre el desaparegut.

L'home estava ingressat a l'hospital del municipi

La família va explicar que el Faustino estava ingressat a l'Hospital de Terrassa. També van afegir que l'home es va escapar cap al voltant de les 13.00 del migdia del centre sanitari. A més, van apuntar que podria estar desorientat.

Una altra informació que van aportar va ser que era veí de l'àrea de Can Tusell de la localitat. Sobretot, van reiterar la importància de trobar-lo per la necessitat que l'home tenia de medicar-se amb Ventolin. 

Tant la família com els Mossos van demanar que qualsevol persona que tingués informació sobre el succés que contactés amb la policia o truques al telèfon d'emergències del 112. Tot i els esforços de familiar, les forces de seguretat i col·laboradors, aquest divendres s'ha trobat el cos sense vida del Faustino.