rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Cues quilomètriques a la C-32, a Premià, per un accident

Troben un cos a l'antiga residència d'avis que es va cremar a Sant Andreu de Llavaneres

Els dos ocupants de l'habitatge presentaven la síndrome de Diògenes
Moment en què els Bombers treballaven en l'extinció de l'incendi | TV3

 

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han confirmat aquest dimecres, 10 gener, la troballa d'un cos, encara sense identificar, a l'edifici que ahir es va cremar a Sant Andreu de Llavaneres, al Maresme. 

 

Des d'ahir, els Bombers buscaven un dels dos homes que vivien a la casa, ja que aquest podria haver-se quedat atrapat a dins en el moment de l'incendi, el qual s'iniciava poc després de dos quarts de sis del matí a la segona planta del carrer Alexandre Vergés número 10 del municipi. Recordem, però, que l'altre ocupant de la casa va quedar ferit i ja va ser traslladat a l'Hospital de Mataró. 

 

 

 

Dos extreballadors amb la síndrome de Diògenes

Segons ha informat la 'CCMA', ha estat una tasca difícil per la gran quantitat de material i deixalles que s'hi havien acumulat i per la por que el sostre pogués cedir. Una tasca de recerca on han treballat durant tot el dia efectius dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra amb el suport d'unitats canines. 

 

 

L'incendi, que va cremar la segona planta d'un edifici que havia estat una residència d'avis, va començar la matinada de dimarts 9 de gener i va costar d'extingir perquè hi vivien dos extreballadors amb la síndrome de Diògenes i hi havien acumulat quantitat de brossa. 

 

 

Comentaris