El cadàver de Sitges és el de l'home desaparegut el passat dimecres

L’entorn de la víctima, just després de la localització del cos, n'ha identificat els objectes personals

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sitges al lloc on han trobat l'home
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sitges al lloc on han trobat l'home | CatalunyaDiari.cat

El cadàver que ha aparegut aquest matí a Sitges és el de l'home que va desaparèixer el passat dimecres, 31 d'octubre, a les platges del Garraf. Poc abans de les 8 del matí, un veí ha alertat els Mossos d'Esquadra de l'existència d'un cos d'un home a la zona de la platja de les Botigues de Sitges. L’entorn de la víctima, just després de la localització del cos, n'ha identificat els objectes personals i el metge forense practicarà l’autòpsia durant les properes hores. 

L'home, de 50 anys i veí de Sant Boi de Llobregat, va desaparèixer dimecres, 31 d'octubre, mentre es banyava en una platja del municipi de Sitges, a la comarca del Garraf. Segons va indicar aleshores la Policia Local de Sitges, el desaparegut va anar a la platja amb la intenció de banyar-se, i allà se li va perdre la pista. La seva roba va aparèixer a la mateixa platja, mentre que el seu cotxe va ser localitzat al pàrquing. 

 

Cos trobat a pocs quilòmetres d'on va desaparèixer

Durant totes les nits, el desaparegut tenia per costum banyar-se al mar, sense preocupar-li el seu estat, com el dia en el qual va desaparèixer que hi havia mala mar, ja que l'home de 50 anys tenia una gran experiència en travesses a mar obert, tal com va explicar la seva família a la policia. 

Des del moment en el qual la família de l'home va denunciar la seva desaparició, es va activar un ampli dispositiu per la seva cerca on van participar agents de la Guàrdia Civil i dels Mossos d'Esquadra, juntament amb efectius de Salvament Marítim i de la Creu Roja. A més, també el van buscar amb helicòpters i llanxes, però no el van trobar.


Comentaris

envia el comentari