Guàrdia civil

Troben el cos sense vida de Daniel, de només 21 anys, en un rierol

El seu company de pis havia alertat de la seva desaparició hores abans

Una tràgica notícia ha entelat l'inici del cap de setmana a la localitat pacense de Valverde de Leganés. I és que a la zona de l'Arroyo de la Nave s'ha trobat el cos sense vida d'un jove de 21 anys. Es tracta d'un noi que feia uns mesos que residia al municipi per motius de feina.

Les autoritats es troben ara investigant el cas per aclarir els fets i saber què li va passar a la víctima.

Els seus companys de pis avisen de la desaparició

Daniel García, originari de Múrcia, és el nom del noi que ara ocupa les portades dels mitjans de comunicació per la seva estranya mort. Segons ha revelat el diari Hoy, feia diversos mesos que vivia a l'esmentat municipi de Badajoz. Estava treballant en la posada en marxa del centre logístic que Amazon està construint.

El jove compartia pis i precisament amb el seu company de residència va sortir dijous a les festes del poble. Tot i això, ahir divendres al matí es va adonar que Daniel no havia tornat a casa. Se'n va adonar a l'hora de marxar a l'obra.

Per això va començar a buscar-lo, però com que no el trobava va decidir alertar de la seva desaparició les autoritats.

un cotxe de policia al carrer Monturiol de Calafell.
Els companys de pis van alertar de la seva desaparició | Ajuntament de Calafell

El cos és trobat hores després de desaparèixer

Després de denunciar-se el desconeixement del parador del murcià, es va iniciar un pla de recerca. Poc després de posar-se en marxa, es va trobar el telèfon mòbil del desaparegut.

Hores després, entre les 17:00 i les 18:00, va ser quan es va trobar el cos sense vida a l'Arroyo de la Nave, una zona situada al costat del Parque de las Piletas. Ràpidament van arribar al lloc tan diversos agents de la Guàrdia Civil com sanitaris del Servicio Extremeño de Salud. No obstant això, no van poder fer res pel jove. Poc després es va aixecar el cadàver.

Dona mirant per un microscopi
Les autoritats estan pendents de l'autòpsia | Getty Images

En aquests moments el forense es troba a l'Instituto de Medicina Legal de Badajoz fent l'autòpsia a Daniel. Autòpsia que serà determinant per poder saber què li va passar. Ara per ara, no hi ha versió oficial, però cobra força la possibilitat que patís algun accident. Així mateix, es descarta el que morís ofegat perquè l'esmentat rierol es troba força sec.