Troben el cos sense vida d'una home a les roques al Port de Tarragona

Es desconeix la identitat de la víctima

tgn
Troben el cos sense vida d'una persona al Port de Tarragona | Port de Tarragona

Tràgica troballa la d’aquesta matinada al Port de Tarragona. El cos sense vida d’un home ha sigut localitzat a l’aigua al voltant de dos quarts de quatre de la matinada d’aquest diumenge, 7 de juliol.

Els serveis d’emergència han rebut l’avís d’una persona que havia caigut a l’aigua. Davant l'avís, s'han activat patrulles de la Guàrdia Urbana de Tarragona, de la Guàrdia Civil, la Policia Portuària i els Mossos d'Esquadra. Per tal de localitzar la persona, Salvament Marítim i la Creu Roja s'han activat en una embarcació i han començat la recerca a les aigües del Port de Tarragona. També s'hi ha desplaçat unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques perquè en un inici es desconeixia l'estat de la víctima. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Finalment, els serveis d'emergència han trobat el cos sense vida d'una persona a la zona de les roques del Port de Tarragona. L'han localitzat una hora després de rebre l'alerta. De moment, es desconeixen les causes de la mort, així com la identitat de la víctima. 

Violent incendi de matinada en una indústria química a Tarragona

La matinada d'aquest diumenge ha sigut especialment moguda a la ciutat de Tarragona. A banda de la troballa d'una persona morta a l'aigua del Port de Tarragona, s'ha declarat un incendi al polígon Entrevies de la ciutat, en una indústria dedicada a l'emmagatzematge de productes químics. El foc ha cremat una nau i els Bombers han estat treballant perquè les flames no es propaguessin a les empreses dels voltants. Davant l'incendi, Protecció Civil ha activat el PLASEQCAT però només a la mateixa zona industrial, demanant el confinament dels treballadors, però no als nuclis urbans més pròxims. 


Comentaris

envia el comentari