ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Un home troba els seus pares i el seu avi morts amb ferides d'arma blanca

La investigació encara no ha determinat les causes de la tragèdia familiar

La Gurdia Civil ha encontrado los cuerpos esta mañana
La Guàrdia Civil ha trobat els cossos aquest matí | EFE

La Guàrdia Civil ha trobat tres membres d'una mateixa família morts al municipi d'Arona, a Santa Cruz de Tenerife. Es tracta d'un matrimoni i de l'avi de la família que tenia 70 anys. Els cossos de les víctimes presentaven ferides d'arma blanca, segons han indicat les fonts de la investigació.

El fill de la parella i, doncs, nét de l'avi ha estat qui se'ls va trobar i ha informat les autoritats a les 6.00 del matí. Els investigadors no descarten cap hipòtesi i estan a l'espera de la comitiva judicial perquè es procedeixi a la retirada dels tres cadàvers per portar-los a l'Institut Anatòmic Forense, lloc on es realitzaran les autòpsies. Així podran esclarir les causes de la mort, ja que ara per ara no es té més informació sobre el cas.

Una tragèdia que recorda la de Getafe

La pèrdua dels tres familiars fa retrocedir a una altra trista notícia sobre els dos germans menors d'edat que van aparèixer morts a la seva casa de Getafe, a Madrid, i al pare d'aquests que va posar fi a la seva vida tirant-se a les vies del tren. La investigació apunta que el pare els hauria matat i després s'hauria suïcidat.

Els petits tenien 8 i 13 anys i van ser ofegats a la seva banyera. Posteriorment, l'autor del crim els va estirar als seus respectius llits i va acabar cremant el domicili, així com verifiquen les autòpsies realitzades als cossos dels menors.

José Alberto Gálvez, el pare dels dos nens, va deixar una nota on assegurava que no volia que els seus fills patissin. La Policia Judicial ha indicat que la principal hipòtesi que hi ha actualment sobre la taula és que l'home podria haver patit un «brot esquizofrènic» que hauria provocat que cometés els assassinats dels seus propis fills.

Imagen del hombre que mató a sus hijos en Getafe la pasada noche
Imatge de l'home que va matar els seus fills a Getafe | Xarxes socials

 


Comentaris

envia el comentari