Troben sana i estalvia la dona de 74 anys desapareguda a Osona

Encarnación Corcoles va marxar amb el seu cotxe la matinada del passat divendres

Encarnación Corcoles Ramírez va desaparèixer el passat 27 de juliol
Encarnación Corcoles Ramírez va desaparèixer el passat 27 de juliol | Cedida

Els Mossos d'Esquadra han anunciat que han trobat sana i estalvia la dona de 74 anys que va desaparèixer a la localitat osonenca de Masies de Roda la matinada del passat divendres. Encarnación Corcoles Ramírez va marxar amb el seu cotxe, que feia temps que no agafava al voltant de dos quarts de sis del matí, i des d'aleshores no s'havia sabut res d'ella.

Tant els Mossos d'Esquadra cam la Guàrdia Civil van difondre la seva imatge per les xarxes socials i van demanar col·laboració ciutadana per tal que si algú la veia pogués ajudar trucant al telèfon d'emergències 112. 

Busquen un home desaparegut a Barcelona el 17 de juliol

egons ha informat la Guàrdia Civil a través del seu perfil de Twitter, la policia està buscant José María Carrera Llorens, un home de 61 anys a qui els seus familiars li van perdre la pista el passat 17 de juliol a la ciutat de Barcelona.

L'home utilitza ulleres graduades, i en el moment de la desaparició portava vestit de color blau i un maletí negre de metall. La seva família i la policia han demanat la col·laboració ciutadana per tal de trobar-lo. «Necessitem el teu RT, no et costa res i pots ajudar una família desesperada», ha publicat la Guàrdia Civil al seu compte de Twitter juntament amb el cartell i la informació del desaparegut.

Una noia de 25 anys desapareguda a Granollers

La policia busca també a Barcelona una altra persona. Es tracta de Vianca Alejandra Roca Ardaya, una jove de 25 anys que va desaparèixer el passat 16 de juliol a la ciutat de Granollers, a la comarca del Vallès Oriental. La seva família va denunciar la seva desaparició i demana tot tipus d'ajuda per poder trobar-la. De la mateixa forma, la Guàrdia Civil va compartir la seva informació i fotografies per ajudar al seu reconeixement en cas que fos vista pel carrer.


Comentaris

envia el comentari