Imatge dels Mossos d'Esquadra

Troben una dona penjada al lavabo de casa seva: els Mossos ho investiguen

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets

Aquest dilluns passat, el jutjat de primera instància número 6 de Barcelona, va posar en marxa un desnonament en un pis del centre de la ciutat comtal. L'habitatge en qüestió estava situat al carrer Urgell amb la Gran Via. D'aquesta manera, la comitiva judicial es va personar el dia acordat, però ningú es podia imaginar què hi trobarien dins.

Tal com informa El Caso, en trucar al timbre, ningú va obrir la porta. Va ser en aquest moment quan la comitiva judicial va activar un servei de serralleria per obrir la porta i poder entrar a l'interior del pis. Un cop dins, van trobar el cos sense vida d'una dona de 56 anys. El cadàver va ser trobat al lavabo del domicili.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Es podria tractar d'un suïcidi

Malauradament, no és la primera vegada que passa un fet similar davant un desnonament a Catalunya. Han estat moltes les persones que, com que no podien pagar el lloguer o la hipoteca, s'han tret la vida per evitar que els deixessin al carrer. Referent aquest cas, tot apuntaria que es podria tractar d'un suïcidi. D'aquesta manera, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació.

El mitjà esmentat anteriorment, afirma que la dona es va suïcidar penjant-se al lavabo de casa seva. Fins al moment, no han transcendit més detalls sobre el succés i ara, els Mossos d'Esquadra hauran d'esperar a les proves forenses per confirmar si finalment, la dona de 56 anys s'hauria suïcidat. 

Els fets van tenir lloc en un pis entre el carrer Urgell i la Gran Via de Barcelona
Els fets van tenir lloc en un pis entre el carrer Urgell i la Gran Via de Barcelona. | Google Maps

Es va penjar al lavabo

El Caso també explica els possibles motius d'aquesta tragèdia, ja que el mitjà ha pogut parlar amb alguns veïns. La dona de 56 anys, vivia en un pis propietat d'una fundació privada. I el cert és que no estava passant per un bon moment, pel fet que l'havia deixat la parella i havia perdut la feina. Arran d'això, va caure en una depressió i va deixar de pagar el lloguer. 

Com que no podia afrontar el lloguer, la fundació privada, la qual era propietària de l'habitatge, va presentar una demanda i es va posar en marxa el desnonament. Segons sembla, la víctima mortal, en conèixer la notícia no va veure cap més sortida que la de penjar-se al lavabo de casa seva.