Troben dues persones desaparegudes a Girona

Els localitzats són un jove de 26 anys que havia fugit d'un centre per a persones amb discapacitat i una veïna de 34 anys de Porqueres

Els Mossos i Bombers han localitzat aquest dijous al vespre dues persones que havien desaparegut al Gironès. Es tracta d’un noi de 26 anys que la mateixa tarda s’havia escapat d’un centre per a persones amb discapacitat intel·lectual de Llorà, a la Vall de Llémena, i d’una dona de 34 anys de Porqueres que havia desaparegut al matí en sortir de casa caminant per anar a la feina, on no va arribar.

La recerca del noi va comptar amb una desena de vehicles i un helicòpter, i va ser localitzat després de rebre els avisos de dues persones que havien vist el desaparegut. Els serveis d’emergències el van trobar al voltant de les nou del vespre a Can Fuxart d’Amer. Es trobava sa i estalvi, i el van retornar directament al centre d’on s’havia escapat.

La veïna de Porqueres va ser localitzada una hora abans a peu per la carretera GI-524, prop del bosc de Can Ginebreda. La dona estava sana i estàlvia, malgrat tenir fred i presentar algunes rascades als braços. El dispositiu que es va desplegar va ser similar al de l’altre cas i diversos voluntaris van ajudar l’equip amb la recerca a les pistes forestals i carreteres dels voltants.


Comentaris

envia el comentari