Troben el cadàver d'una dona que estava desapareguda en una platja de Cullera

La jove havia desaparegut a Eivissa

 

La jove amb la seva parella, també desaparegut | LP
 

El Jutjat de Primera Instància de Sueca (València) investiga la troballa del cadàver d'una dona de nacionalitat brasilera, amb domicili en les Illes Balears, que ha estat trobat en una platja de Cullera. La dona estava desapareguda des de principis del mes de novembre, segons han indicat fonts de la recerca.

Després de la troballa del cos, el laboratori de criminalística de la Comandància de la Guàrdia Civil de València va aconseguir identificar-lo després de comparar les seves empremtes amb les bases de dades de desapareguts, que van coincidir amb les d'aquesta dona brasilera, amb domicili a les Illes Balears, nascuda l'any 1981, han precisat les mateixes fonts.

Segons publica aquest dilluns el diari Las Provincias, el cadàver de la dona va aparèixer a la platja de Cullera la setmana passada i la Policia Nacional i la Guàrdia Civil busquen la seva parella, un home de 36 anys que també vivia a les illes i la família del qual també va denunciar la seva desaparició. El vehicle d'aquest home va aparèixer a Santa Eulària (Eivissa) a mitjan mes de desembre. Segons aquest mateix diari, investigadors consideren que el cadàver de la dona podria haver estat arrossegat des d'Eivissa fins al País Valencià a causa del fort temporal que es va registrar fa unes setmanes.


Comentaris

envia el comentari