Troben els Gegants del Vendrell en una carretera de Castelló

La parella, que havia desaparegut feia cinc dies, es troba en bon estat
Els Gegants Vells del Vendrell daten de l'any 1930 i són els més antics del municipi.
Els Gegants Vells del Vendrell daten de l'any 1930 i són els més antics del municipi. | Cedida

Els Gegants Vells del Vendrell que van desaparèixer la matinada del passat diumenge 18 d'agost han estat trobats aquest divendres 23 d'agost en una carretera secundària de la província de Castelló. Segons ha pogut saber Tarragona Digital, els gegants han estat trobats en aquesta zona i el seu estat seria bo, tot i que encara no hi ha informacions oficials sobre aquest assumpte

 

Des dels Gegants del Vendrell han confirmat la informació i han apuntat que els gegants han estat trobats dins el seu remolc a les 10.45 hores, en una carretera que uneix els municipis de Nulles i Moncofar. La unitat que els ha trobat és la USECIA de Borriana i la Guàrdia Civil és el cos de policia que ha comunicat la troballa. S'espera que demà arribin al Vendrell.

 

La parella de Gegants Vells del Vendrell va ser robada dins del seu remolc el passat 18 d'agost. Des d'aquell mateix dia s'havia impulsat un dispositiu de cerca coordinat entre les diferents policies. La principal línia d'investigació se centrava en el fet que els que se'ls havien emportat estaven interessats en el remolc, i es tenia l'esperança que els gegants podien aparèixer en algun lloc. Finalment, han aparegut amb el mateix remolc.

 

Els Gegants Vells del Vendrell dins el remolc.
Els Gegants Vells del Vendrell dins el remolc | Cedida

 Comentaris

envia el comentari