Troben heroïna en caixes de pilotes de futbol provinents del Pakistan a Tarragona

Detinguts quatre narcotraficants que entraven la droga pel Port de Barcelona

Una acció conjunta de la Policia Nacional espanyola i de la Guàrdia Civil ha permès desarticular a l'Arboç, al Baix Penedès, un grup de narcotraficants que introduïa heroïna a Catalunya camuflada en caixes de pilotes de futbol que venien del Pakistan. Els narcotraficants feien servir una empresa pantalla d'importació que entrava el material a través del Port de Barcelona. La droga estava amagada a les parets internes de les caixes de cartó, que contenien 200 pilotes de futbol.

A les cares interiors de les caixes de cartó s'havien habilitat artesanalment uns espais per introduir petites bosses de 40 grams d'heroïna cadascuna. Les caixes es portaven a una casa que els narcotraficants tenien a l'Arboç, que era la seva residència i també la base d'operacions. En total, la policia ha trobat set quilos d'aquesta droga i ha detingut quatre persones d'origen pakistanès, que han ingressat en presó provisional per ordre de l'autoritat judicial.

La droga es venia a altres narcotraficants de Barcelona i Tarragona

A la residència de l'Arboç, els narcotraficants manufacturaven la droga en paquets d'un quilo, que després era venuda a altres narcotraficants de les àrees metropolitanes de Tarragona i de Barcelona. Dels set quilos d'heroïna que van trobar els cossos policials, quatre estaven a l'interior d'un vehicle, que en aquell moment estaven traslladant per vendre, i tres més estaven a dins del domicili. De la mateixa manera, van ser intervinguts 1.300 euros en metàl·lic i sis telèfons mòbils.

Els quatre detinguts s'enfronten a un delicte contra la salut pública i un altre de pertinència a organització criminal. Han entrat a presó provisional en espera de ser jutjats. L'operació l'han fet de forma conjunta el grup tercer de la Secció d'Estupefaents de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de Barcelona (inclosa a la Policia Nacional) i l'Equip de Delinqüència Organitzada i Antidroga, EDOA, de la Guàrdia Civil.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari