IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Troben l'home de 48 anys desaparegut que necessitava medicació urgent al Maresme

L'home ha estat traslladat al centre mèdic

Desaparegut
Troben l'home desaparegut des de fa dues setmanes al Maresme  | Twitter @guardiacivil

 

Juan Sureda Ruscalleda feia dues setmanes que estava desaparegut, l'últim cop que se l'havia vist va ser el 27 de febrer al municipi de Tordera, a la comarca del Maresme. L'home de 48 anys necessitava medicació urgent. Avui, l'Associació Sosdesaparecidos, ha comunicat a través de les xarxes socials que en Juan ha estat trobat i que ha hagut de ser traslladat a un centre mèdic. 

En el moment de la desaparició la Guàrdia Civil va demanar ajuda per tal de poder-lo trobar sa i estalvi per això va especificar que es tractava d'un home d'uns 70 quilos de pes i 1,75 metres d'alçada. També va compartir que duia els cabells curts i que els seus ulls eren de color marró per tal que la gent el pogués reconèixer fàcilment. 

Troben a la dona desapareguda a Reus
Troben a la dona desapareguda a Reus | FACEBOOK / FINA NUET FERRAN

 

Troben a la dona desapareguda a Reus

El passat dimecres els Mossos d'Esquadra van trobar a la Pepita, la dona de 83 anys desapareguda el passat dissabte dia 2 a Reus. Els agents la van trobar a la carretera T-11 durant la batuda que van realitzar el mateix dimecres. Segons van comunicar, la dona hauria caigut entre la T-11 i l'Autovia de Salou, a prop del barri de Vila-seca de la Plana. La dona hauria estat per aquesta zona durant els dies que va estar desapareguda esperant que algú la pogués ajudar. En el moment en què va ser trobada se li va realitzar una assistència mèdica i, posteriorment, va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus. 

Les darreres notícies que se sabien de la Pepita eren del dissabte, 2 de març, a la tarda quan la seva família la va deixar a casa seva, al Passeig Sunyer de Reus. Des d'aquell dia ningú l'havia tornat a veure. La seva família se'n va adonar quan, el diumenge al matí, van anar a casa i no la van trobar. 


Comentaris

envia el comentari