Hospitalet de Llobregat

Troben un home mort en un pis de l'Hospitalet de Llobregat

Dos homes haurien intentat desfer-se del cos

Tràgic succés el d'avui, quan el cos d'un home ha estat trobat sense vida en un pis de l'Hospitalet de Llobregat, al Barcelonès

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home en un pis de l’Hospitalet de Llobregat, ja que les circumstàncies en què han arribat fins al lloc dels fets, han sigut, si més no, un pèl estranyes.

Fonts policials expliquen que, a l’espera de l’autòpsia, encara que la causa de la mort apuntaria a una sobredosi, la policia catalana no descarta altres possibles hipòtesis. D'aquesta manera, caldrà esperar els resultats de la causa de la mort.

Com ha succeït tot?

Segons ha avançat la periodista Anna Punsí, una patrulla ha localitzat el cos del finat després que dos homes, presumptament toxicòmans, els informessin que uns individus els havien ofert diners per desfer-se d’un cadàver.

En acompanyar-los al lloc de la cita, dos homes han arribat a l’habitatge on es trobava el mort amb les claus del pis i els diners convinguts.

Els dos homes han estat detinguts fins que s’esclareixi la seva relació amb la persona morta. La investigació continua oberta.

«Dos homes drogaadictes han alertat aquesta matinada als Mossos d'Esquadra que dos individus els havien ofert diners per desfer-se d’un cos. Agents d’investigació els han esperat i han comprovat que hi havia una persona morta al pis. Apunta a sobredosi a l’espera de l’autòpsia», ha piulat la periodista.

«Els dos drogaadictes han aturat una patrulla dels Mossos d'Esquadra i han explicat aquesta estranya petició. Agents de la Unitat d’Investigació de L’Hospitalet han esperat la cita. Han arribat dos homes amb 420 euros i unes claus que obrien la porta del pis. Dins hi havia un cos. Els han detingut», ha continuat.

«Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que l’habitatge on han trobat el cadàver de matinada funcionava com a narcopis. La víctima ha mort de sobredosi segons els primers indicis i dos homes, ja detinguts, han ofert diners a dos consumidors per desfer-se del cos i treure’l d’allà», ha conclòs Punsí.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

Fins al moment, aquestes són les primeres hipòtesis dels agents de la policia, encara que es seguirà investigant per esclarir definitivament els fets.