Un home amb el penis amputat declara ser un extraterrestre a Màlaga

Les declaracions que ha donat l'home per explicar el perquè de les seves ferides han deixat l'equip mèdic desconcertat

Imagen del hospital en el que ingresaron al hombre
L'home ha estat operat d'urgència a l'Hospital Virgen de la Victoria | CatalunyaDiari

Els agents de la Policia Local de Benalmádena, a Màlaga, han trobat un home que deambulava pel carrer, de forma moribunda, amb sang a les mans i a la zona del cap. L'home estava completament desorientat, presentava signes d'asfíxia i tenia una amputació parcial del seu penis.

Els membres de la Policia Local, desconcertats pel succés que estaven presenciant, van traslladar a l'home a l'hospital, tal com ha informat el mitjà 'Diario Sur' i ha recollit 'España Diario'. Un cop a l'hospital es va poder comprovar que presentava ferides pròpies d'una agressió i que tenia una amputació parcial del seu membre reproductor.

Els metges però van observar que l'home duia el penis lligat amb cordons de sabates i gomes del cabell, que exercir certa pressió com si fos un torniquet i, per tant, intentés aturar l'hemorràgia.

Les estranyes declaracions de l'home no han ajudat a conèixer els detalls de la seva suposada agressió   | CatalunyaDiari.cat

 

L'home ha declarat que era un extraterrestre i que el penis no era seu

Un cop comprovades les ferides que presentava, l'home va ser ingressat a quiròfan per tal de poder sotmetre'l a una cirurgia. Tot i que les circumstàncies amb què es van trobar l'home ja son estranyes de per si, la cosa no acaba aquí i és que l'equip mèdic de l'hospital s'ha sorprès en escoltar les explicacions que el ferit ha donat sobre les ferides que presentava.

Durant la primera entrevista l'home va declarar que es deia Sergio però poc després va demanar als metges que l'anomenessin Naomi perquè preferia aquest nom. Tot seguit va manifestar que era un extraterrestre i que el penis no era seu. Finalment però va dir als metges que havia estat atacat. Fins al moment es desconeix tant la identitat de l'home com el domicili on resideix. Tampoc s'han trobat proves que indiquin que l'home pertany a cap centre psiquiàtric del Servei Andalús de Salut.

L'home va ser sotmès a proves d'alcoholèmia i de drogues però en tots dos casos el resultat ha estat negatiu. Tampoc s'ha trobat al responsable o responsables de les ferides de l'home. És per això, que la investigació continua oberta.


Comentaris

envia el comentari