ÚLTIMA HORA

‼ Un home mata la seva dona a l'Alt Empordà i se suïcida

Troben imatges de la menor presumptament agredida per jugadors de l'Arandina en un dels mòbils dels acusats

També s'han trobat fins a 35 trucades de la jove
Jugadores de la Arandina detenidos por presunta agresión sexual a una menor de 15 años
Els jugadores de l'Arandina detinguts per presumpta agressió sexual a una menor de 16 anys. | Cedida

Els investigadors de la presumpta agressió sexual a una menor d'edat per part de tres jugadors de l'Arandina han analitzat, recentment, els telèfons mòbils dels acusats, on han trobat noves dades rellevants que podrien ser clau per a la investigació. 

 

Segons l'informe policial, s'han inspeccionat tant el mòbil de la denunciant com el dels tres jugadors de l'Arandina. D'una banda, i gràcies a aquesta anàlisi, els agents han pogut veure els registres telefònics dels implicats dels dies posteriors a la presumpta agressió, així com del mateix dia, per saber que va passar realment amb la menor de 16 anys a Aranda del Duero, a Castella i Lleó.

Un total de 7 fotos 

En un dels mòbils dels tres acusats, concretament el de Lucho, els agents han trobat cinc imatges de la menor, on aquesta posa amb roba interior i amb una actitud suggerent, les quals s'hauria fet i enviat ella mateixa. Tanmateix, s'han trobat tres visites registrades a pàgines web de continguts pornogràfics. No obstant això, a les imatges no s'aprecia el rostre de la jove, però els investigadors han confirmat que es tracta de les seves fotografies. 

 

D'altra banda, a un dels mòbils d'un altre jugador, el de Viti, també s'han trobat dues fotografies més de la jove de 16 anys, on apareix la noia vestida normal i sense cap tipus d'intencionalitat.

 

 

El polèmic vídeo

Tanmateix, cal destacar que durant la investigació, es va descobrir un vídeo de la nit de la suposada agressió. Els agents ja coneixien l'existència d'un enregistrament on apareixen els jugadors de l'Arandina asseguts al sofà del seu pis. Un vídeo que va gravar la mateixa menor, on es mostra als joves realitzant una espècie de vídeo musical, i que la jove compartir a les xarxes socials hores més tard.

Suposadament, el vídeo s'hauria gravat durant els moments previs a la suposada agressió sexual, i que concorda amb la versió dels acusats, els quals van declarar que van estar passant el temps amb la menor, gravant vídeos musicals, parlant i mirant el mòbil.

 

Més de 30 trucades perdudes

Finalment, també cal destacar que els agents de policia que estan investigant el cas també han trobat registres telefònics dels implicats. I és que la menor va arribar a realitzar fins a 35 trucades al mòbil de Lucho. El dia anterior als fets, la jove va trucar fins a 18 vegades al telèfon del jugador.

 

Es tracta de trucades perdudes, sense gairebé duració. I és que fins i tot, el mateix dia de la suposada agressió, la menor va arribar a trucar a Lucho 18 vegades. Tot i que van ser esborrades posteriorment del registre, els agents les han pogut recuperar. Ara s'han convertit en un dels fils amb els quals els investigadors treballen per saber exactament el perquè de tantes trucades telefòniques de la menor al mòbil del futbolista de l'Arandina.Comentaris

envia el comentari