TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Troben la jove de 15 anys desapareguda a Vic

Els familiars van denunciar la desaparició dimecres passat
Imatge de la jove desapareguda | Cedida

 

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Manlleu han localitzat aquest diumenge, 18 de febrer, la jove de només 15 anys desapareguda a Vic (Osona), des del passat dimecres 14 de febrer. La noia ha estat trobada a prop del molí Miarons, sana i estàlvia.

 

Els familiars van posar la denúncia el mateix dimecres 14 de febrer i van difondre la notícia a través de les xarxes socials. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra també se servien de canals de difusió com Twitter per alertar de la pèrdua de la noia i demanar la col·laboració ciutadana. A més, també es va fer una plantada de cartells per diverses poblacions. 

La col·laboració ciutadana ha sigut clau

I és que ha sigut, justament, aquesta col·laboració ciutadana la peça clau per poder trobar la noia, segons ha informat la Policia Local de Manlleu. Així doncs, i una vegada traslladada la noia a dependències policials, s'ha donat avis als pares, els quals se l'han emportat cap a casa després de finalitzar els tràmits corresponents. 

 

 

Bones notícies per un altre jove desaparegut

Lautaro Luís Martín Etkin, el noi de només 15 anys desaparegut dimarts, 6 de febrer, a Gavà, va ser localitzat finalment pel cos de Mossos d’Esquadra el passat divendres, 9 de febrer.

 

Segons va publicar el cos policial en una nota a Twitter, el jove va ser trobat a la població de Sant Pere de Riudebitlles, a l’Alt Penedès. Tanmateix, els Mossos van voler donar les gràcies per totes les mostres de suport rebudes i l’ajuda subministrada per finalitzar la cerca del menor d’edat. «Gràcies per la vostra col·laboració!», ha publicat el cos català. I és que, una vegada més, la col·laboració ciutadana va ser clau per a la localització del jove. 

Comentaris