rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Troben l'esquelet d'un home a València que feia 7 anys que era mort

Els veïns de la zona no en sospitaven res i creien que l'home se n'havia anat a viure a una altra població
Agents de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Macabre troballa en un pis de València. El passat dimarts a la nit, en un pis de la capital del Túria, la Guàrdia Civil va trobar l'esquelet d'un home que portava 7 anys mort a l'interior del seu domicili. La persona en qüestió va morir el 2011, als 38 anys, i la troballa va generar gran estupefacció entre els veïns, ja que molts creien que se n'havia anat a viure a Santander. 

 

Segons ha relartat 'Las Provincias', el germà de l'home va presentar-se el passat dimarts amb un serraller al domicili d'aquest —i acompanyats per dues persones més—, ja que feia anys que no en sabia res d'ell. 

 

Una de les persones que van accedir al domicili, de fet, van trobar-se amb l'enorme sorpresa quan va topar-se amb l'esquelet momificat de l'home. En 7 anys, ningú s'havia pogut imaginar el que havia succeït a l'interior de la vivenda, i les olors que alguna vegada s'havien notat els relacionaven amb la poca higiene i el tipus de vida que havia acabat portant l'home que vivia allí.

Una troballa esperpèntica

Els fets, d'altra banda, van ocórrer al número 3 del carrer Pintor Maella de València, i el succés ha alterat per complet la vida d'uns veïns, que creien que el destí de l'home era molt diferent del trobat. 

 

El carrer Pintor Maella de València, on han trobat el cos de l'home | Google Maps

 

 

Després de localitzar el cos petrificat de l'home, una de les persones que van sortir de l'edifici van sortir d'aquest per informar de la tràgica troballa a Agustín, germà de la víctima.

 

De fet, segons ha tret a la llum el mitjà citat anteriorment, aquest va arrencar a plorar i va assegurar: «Em temia quelcom així».

 

 

500 veïns espantats

L'home, que va perdre la vida als 38 anys, vivia en una fica on residien també altres 500 habitants. Així, la sorpresa ha estat majúscula per a tots aquests en assabentar-se del tràgic fet. «Han trobat en Valentín mort al pis», va cridar una dona després d'aclarir què havia passat. 

 

A hores d'ara, la policia es troba en plena investigació dels fets i no descarten encara cap hipòtesi plausible. Finalment, hores després de la troballa, diversos treballadors de la reguarda fúnebre de València van baixar les restes mortals en una borsa i, tot seguit, van traslladar-les a l'Institut de Medicina Legal de València.

Comentaris