IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Troben l'home que havia segrestat els seus dos fills de 10 i 9 anys a Sevilla

Ho ha confirmat el ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido

Manuel i Violeta, els dos nens de 9 i 10 anys que havien desaparegut a la localitat de Dos Hermanas, a Sevilla, des del passat 30 de desembre, han estat localitzats per la Guàrdia Civil, que també s'ha encarregat de detenir a Manuel Lebrón González, principal sospitós. Així ho ha confirmat el titular del Ministeri de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, aquest dimarts 2 de desembre, a través del seu compte de Twitter. A més, el magistrat ha agraït la gran col·laboració ciutadana. 

Així doncs, hauria estat el pare qui durant quatre dies va tenir els seus fills amagats i, per tant, l'únic responsable dels fets. A més, ja tenia antecedents per maltractar a la seva exparella en presència dels menors, motiu pel qual se'l va condemnar a dos anys i deu mesos de presó.

D'altra banda, Manuel també té prohibit viure o apropar-se a Alcalá de Guadaíra, localitat on vivia i va exercir de policia. A causa d'això, no se sabia on residia quan podia gaudir dels seus fills. En referència a la mare dels menuts, Sonia Barea, va quedar amb Manuel perquè els menuts havien d'estar amb ella des del passat dissabte, 30 de desembre. De fet, és ella qui posseeix la custòdia dels dos. Tanmateix, l'acusat no es va presentar al lloc de Granada on havien quedat i no va aparèixer ni al llarg del cap de setmana, ni ahir dilluns. 


Pel que fa als nens, asseguren que el seu pare els va dir que els «portaria fora i no tornarien en molt temps». Actualment, es troben en bon estat de salut a la comissaria del barri Los Remedios, a Sevilla.
 

Es retrobaran amb la seva mare


Va ser la mare dels nens qui va denunciar la desaparició dels petits, els quals van estar des del 23 de desembre amb el pare a raó del règim que decreta les visites acordades. Tanmateix, en arribar el moment d'estar amb la mare i no saber-se res d'on es trobaven i després de la interposició de la denúncia, les autoritats policials van començar a cercar-los. Després dels durs moments, ara, la mare està a punt de retrobar-se amb els seus fills a la comissaria en què es troben d'ençà que van ser localitzats.


Comentaris

envia el comentari