Troben l'assassí de la cambrera de Santiago mort a Galícia

La policia buscava a Adrián Burlacu per matar la seva ex parella a ganivetades

Va matar a la seva ex parella a ganivetades | Galiciadigital

Un grup de caçadors ha trobat a la zona del Pico Sacro, a Galícia, el cadàver d'Adrián Burlaco, a qui buscava la Policia per l'assassinat de la seva ex parella, la cambrera Elena Marcu, de Santiago de Compostel·la. L'home, de nacionalitat romanesa, va matar la seva ex parella a ganivetades. Després, va fugir i la policia no tenia indicis d’on es podia trobar.

Avui, segons ha pogut comprovar la Policia Nacional per les empremtes dactilars, el cadàver trobat a Pico Sacro pertany al d'Adrián. La persona que va trobar el cos va ser Julián Lema, un caçador de Puente Ulla que es trobava amb el seu pare seguint el rastre d'un senglar. En acostar-se, van poder comprovar que es tractava del cadàver d'un home penjat d'un arbre, i van decidir posar-se en contacte amb la policia.

El cos de l'assassí de la jove Elena Marcu de Santiago de Compostel·la estava penjat, de genolls, gairebé fregant el terra i amb el coll partit. Encara que no s'ha realitzat l'autòpsia, els investigadors creuen que va morir fa 24-36 hores. Els agents de seguretat que van anar a la zona van poder comprovar que el seu cotxe, un Volkswagen Passat de color gris, estava aparcat en un punt proper al Pico Sacro.


Comentaris

envia el comentari