URGENT

Cancel·len vols a l'Aeroport del Prat pel coronavirus

Troben les restes mortals d'Isabel Celis, la Madeleine McCann americana

Va desaparèixer va cinc anys a Tucson, als Estats Units
Isabel Celis en una imatge d'arxiu | Policía de Tucson

 

La cadena nord-americana de notícies CNN ha informat que la policia ha trobat les restes mortals d'Isabel Celis, una nena de 6 anys que va desaparèixer a Tucson, Arizona (Estats Units) fa cinc anys i de qui amb prou feines hi havia rastre. El seu cas es va fer mundialment conegut per les seves similituds amb el cas de Madeleine McCann, que va desaparèixer fa deu anys sense deixar rastre a l'Algarve Portuguès.

Isabel Celin va desaparèixer sense deixar rastre després de veure-la per última vegada ficada al llit a la seva habitació. El matí següent, el seu pare va donar la veu d'alarma, però des de llavors va haver-hi molt poques pistes sobre el que podria haver passat fins que la policia va anunciar aquest divendres que havia trobat les seves restes. Segons el mitjà britànic 'Metro', la policia encara no parla de sospitosos sobre la seva mort ni saben què va passar realment amb ella, però la investigació contínua oberta.

 

La família de la petita s'ha pronunciat sobre aquesta notícia: «Volem agrair a la comunitat tot el suport que ens han anat mostrant al llarg d'aquests anys a més de negar-se a perdre l'esperança. Ara és el nostre moment per plorar. Demanem privacitat durant aquest temps per poder fer-ho».