IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Troben marques provocades per la pressió amb un objecte al cos de Diana Quer

Es considera que les mateixes podrien haver estat provocades al moment de tirar-la al pou

Diana Quer, desaparecida en agosto en A Pobra (Galicia)
Fernando Serrulla, el forense que estudia el cos de Diana Quer, analitza les marques trobades | CatalunyaDiari

La Unitat d'Antropologia Forense de l'Hospital de Verín, amb Fernando Serrulla al seu capdavant, es troba analitzant les restes del cos de Diana Quer. La mort de la jove, una de les més mediatitzades en els últims anys, ha provocat que gran part de la societat estiguin pendent de la resolució de la investigació. De moment, lluny d'una sentència definitiva, s'han descobert diferents marques al cos de la víctima, que podrien ser molt reveladores.

D'ençà que José Enrique Abuín Gey, àlies 'El Chicle' i autor confés de la mort de la madrilenya, acceptés on estava el cadàver de Diana, així com que ell havia estat el causant de la tragèdia, les investigacions s'han destinat a corroborar la seva versió dels fets. L'agressor assegurar que la jove va morir a causa d'un atropellament amb el seu cotxe. No obstant això, les últimes evidències podrien descobrir una nova mentida dins del cas.

Principalment, perquè l'equip de Fernando Serrulla ha determinat que les restes de la víctima presenten símptomes elevats de criminalitat, el que descartaria que es tractés d'un accident. A més, les marques trobades al cos de la jove podrien haver estat provocades amb un pal o una taula, objectes amb els quals s'hauria fet pressió al moment d'enfonsar a Diana al pou, per tal d'amagar el cadàver.

Un possible abús sexual

De mica en mica, sembla que es va descobrint que, efectivament, es tracta d'un assassinat i no un accident. No obstant això, hi ha una altra incògnita que continua creant els dubtes entre els investigadors: La possibilitat que hi hagués una agressió sexual contra la víctima. De moment, aquesta creença és només una hipòtesi, encara que, en cas de confirmar-se, provocaria molts problemes per 'El Chicle', que podria perdre la representació del seu advocat, Ramón Sierra.

El lletrat va advertir que, en cas de descobrir-se indicis d'abús sexual, deixaria de representar al seu defensat en el cas. De moment, Fernando Serrulla no ha pogut confirmar aquesta versió. L'estat del cos i la impossibilitat de trobar rastres d'ADN, com que les restes han estat més d'un any dins de l'aigua, compliquen molts la investigació. En cas de no aparèixer evidències de violació, 'El Chicle' s'enfrontaria a un màxim de 20 anys de presó.


Comentaris

envia el comentari