Troben Mehyub, l'home que va desaparèixer l'1 de Maig al Vallès

El desaparegut, de 78 anys, ha estat trobat sa i estalvi

Mehyub
Troben Mehyub, l'home que va desaparèixer l'1 de Maig al Vallès | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han trobat sa i estalvi Mehyub, l'home de 78 anys que havia desaparegut el passat 1 de maig a Martorelles, a la comarca del Vallès Oriental. Així mateix ho ha exlicat el cos a través del seu compte de Twitter, on ha aprofitat per  donar les gràcies a tothom que ha col·laborat

Troben la Pepita, l'àvia amb demència senil desapareguda a l'Hospitalet de Llobregat

Finalment, segons ha comunicat la família, la Pepita ha estat localitzada en bon estat. 

Aquest dijous han denunciat la desaparició de Josefa Gallego Cano, una àvia de 87 anys de l'Hospitalet de Llobregat que pateix demència senil. L'últim cop que se la va veure estava a la zona de Pubilla Cases vestida amb una jaqueta granat, pantalons grisos, un mocador de tons marrons, una bossa negra creuada i uns botins negres. La seva alçada és 1,50 metres, és de complexió prima i té  el cabell blanc.

Demanen que qualsevol que la vegi contacti amb números d'emergència com el dels Mossos, trucant al 112, el de la policia nacional, trucant al 091 o el de la Guàrdia Civil, trucant al 062 i recorden que en patir demència senil podria estar desorientada. 

Troben Antonio, un home de 58 anys desaparegut dilluns a Barcelona

Bones notícies per Antonio, l'home de 58 anys desaparegut a Barcelona, i la seva família. Els Mossos d’Esquadra han comunicat que han trobat sa i estalvi l’home que va desaparèixer al districte Horts-Guinardó el passat dissabte, 27 d'abril, després de no tenir cap notícia d’ell durant gairebé una setmana.

La seva família va denunciar la desaparició d'Antonio a les autoritats i els Mossos d’Esquadra van difondre la informació a través de les xarxes socials aquest dimarts 30 d’abril, compartint la imatge de l’home, juntament amb una petita descripció física i el model de vehicle que podria estar fent servir.

Troben en Jesús, el nen de 15 anys desaparegut a Sabadell

Bones notícies per la família d'en Jesús Berrío, el noi de 15 anys que havia desaparegut el passat 12 d'abril a Sabadell: ha estat trobat en bon estat a darrera hora d'aquest 24 d'abril. 'SOS Desaparecidos' va informar de la desaparició d'un menor a Sabadell. Jesús Berrío, de 15 anys, que va ser vist per últim cop el divendres 12 d'abril.

Per poder-lo trobar van informar que el jove mesura 1,52 metres, té el cabell castany fosc amb un tupè ondulat, ulls marrons i portava posats uns texans negres, una dessuadora verd militar de la marca Nike, esportives fosques i una ronyonera grisa en el moment de la desaparició.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari