Troben la menor desapareguda a Reus des de dimarts

La família ha confirmat aquest dissabte a la tarda que han localitzat a l'adolescent, després de veure-la per última vegada dimarts al migdia

Desapareguda menor Reus
Imatge que la família havia difós a les xarxes socials | TarragonaDigital

Lluvia, la menor de 16 anys que havia desaparegut a Reus dimarts al migdia, ha estat localitzada per la família. Així ho ha comunicat aquest dissabte a la tarda, malgrat que no han volgut concretar els detalls. Han agraït les mostres de suport i ajuda per buscar la noia, que es troba en bon estat de salut. L'última vegada que l'havien vist va ser dimarts, a les dues del migdia, al centre comercial La Fira. 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Final feliç per l'adolescent desapareguda a Reus

La història de la Lluvia, l'adolescent de 16 anys que va desaparèixer a Reus aquest dimarts, ha tingut un final feliç. La seva família ha informat aquest dissabte a la tarda que la jove ja ha estat localitzada i que es troba en bon estat de salut. A més, han agraït les mostres de suport i l'ajuda de la ciutadania i les forces de seguretat en la recerca de la noia. Els Mossos d'Esquadra també estaven al cas de la desaparició i havien iniciat una investigació. 

L'última vegada que havien vist a la Lluvia havia estat dimarts a les dues del migdia i al centre comercial La Fira. La família havia assegurat que la jove no havia marxat de casa i que, per tant, desconeixien completament on es trobava. 


Comentaris

envia el comentari