Troben evidències que provarien l'agressió sexual a Diana Quer

El jutge va demanar que es busquessin més proves per descobrir l'agressió sexual

Imagen de archivo de Diana Quer.
Imagen d'arxiu de Diana Quer. | Cedida

La petició del jutge a la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil per buscar més proves que demostrin que 'El Chicle' va abusar sexualment de Diana Quer abans d'assassinar-la podria tenir els primers resultats. Després de determinar-se que mitjançant l'autòpsia no seria possible saber si José Enrique Abuín va violar a la jove, nous elements podrien facilitar aquesta informació.

Apareixen tres objectes

Davant d'aquesta demanda, els agents policials van tornar a la nau on va aparèixer el cos de la víctima. Segons informa 'EsDiario', després d'un gran registre per tots els indrets de l'espai, els membres del cos de seguretat van trobar tres elements que podrien convertir-se en clau per la investigació, doncs servirien per determinar si hi va haver agressió sexual.

El primer d'ells es tracta d'una nova peça de roba, la qual s'haurà d'analitzar per determinar qui la duia. A banda d'aquesta, també s'han trobat dues brides encara més petites que les que va aparèixer en el primer registre, que també s'investigaran per determinar amb quina funció es van poder utilitzar per part de l'agressor.

Aquests nous elements trobats són considerats «clau» per part dels investigadors, ja que asseguren que serviran per determinar si hi va haver abús sexual per part de 'El Chicle' sobre Diana Quer. En aquests moments, la policia científica es troba analitzant les diferents proves per intentar identificar la seva procedència.

'El Chicle'
Imatge d'arxiu de 'El Chicle' | El Español

 

Es confirma la teoria de l'homicidi

D'altra banda, la investigació desenvolupada pel forense continua aportant noves informacions. La principal novetat és l'afirmació que el cos té «signes compatibles amb l'estrangulació», evidència que demostraria que la mort de Diana Quer va ser com a conseqüència d'un homicidi.

Això desmentiria completament la versió de 'El Chicle', qui sempre va mantenir que la jove havia mort a causa d'un atropellament accidental. Les causes de la mort fan sospitar que les brides podrien haver servit per matar a la jove, encara que no es descarta que l'agressor ho fes amb les seves mans.


Comentaris

envia el comentari