YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una model apareix esquarterada a l'interior de dues maletes als Estats Units

La policia ja n'ha detingut a l'agressor, tot i que no s'ha revelat cap dada de la seva identitat

Sara Zghoul, la joven asesinada en Estados Unidos
Sara Zghoul, la jove assassinada als Estats Units | Instagram

Tragèdia als Estats Units. Sara Zghoul, model i actriu nord-americana, va aparèixer morta el passat diumenge, 28 de gener, a Aloha, a l'estat d'Oregon. La jove, de 28 anys, va ser trobada per la policia del país desmembrada i decapitada a l'interior de dues maletes i dins del maleter d'un BMW.

La recerca, de fet, va arrencar just després que la policia dels Estats Units rebés l'alerta que la jove havia estat assassinada. Així mateix, els cossos policials de l'estat d'Oregon van ser avisats que la noia podia haver estat segrestada i col·locada a l'interior d'un vehicle en concret.  

El context, així mateix, servir perquè la policia comences la recerca sobre la noia. Quina va ser la sorpresa, però, quan la policia va trobar el cotxe i la víctima esquarterada a l'interior d'aquest.

El cuerpo de Sara Zghoul apareció descuartizado en dos maletas
Sara Zghoul, en una imatge d'arxiu | Instagram

El principal sospitós

La policia nord-americana va detenir, poques hores després de l'assassinat, al sospitós d'assassinar a la jove Sara. Tot i això, el cos policial dels Estats Units no van tirar pel dret i van optar per no revelar la identitat de l'home que hauria assassinat a la víctima.

La policia, així mateix, va voler explicar que l'agressor va intentar autolesionar-se després de cometre el crim. Segons relaten diversos mitjans de la zona, l'home esmentat —del qual no se n'ha revelat cap dada— va intentar tallar-se la gola i les venes abans que la policia procedís amb l'arrest. D'aquesta manera, els cossos policials van evitar l'acció de l'home i aquest passarà a disposició judicial al llarg dels pròxims dies.   

La investigació, però, està envoltada d'un secretisme absolut. Ja que no s'ha revelat cap dada de l'agressor i tampoc s'ha explicat quin i quan es durà a terme el procediment judicial de l'home.


Comentaris

envia el comentari