Troben mort d'hipotèrmia un nen de set anys a Anglaterra

La seva mare i el seu besoncle l'havien abandonat al carrer i ara s'enfronten a càrrecs de negligència
Hakeem Hussain, el petit que va ser trobat mort per hipotèrmia | Cedida

 

Algunes notícies són més digeribles que unes altres i, encara que totes les morts acostumen a ser tràgiques, poques ho són tant com la mort d'un nen petit. En aquest cas el mort ha estat Hakeem Hussain, un nen de set anys, que ha sigut trobat mort a Birmingham (Anglaterra).

  

La causa de la mort ha estat una hipotèrmia avançada, derivada del fred que actualment està afectant mitja Europa. El petit, tal com informen mitjans com ‘The Telegraph’ o ‘TheDaily Mail’, havia estat abandonat per la seva mare i el seu besoncle i en estar exposat a les baixes temperatures de la intempèrie no va poder sobreviure.

La família i la comunitat estan devastades

Quan el van trobar, rondava temperatures properes a sota zero i estava sofrint una parada cardiorrespiratòria a la qual no va poder sobreviure. Ara, com expliquen els citats mitjans, els agents policials han detingut a Laura Heath, la seva mare, i al seu besoncle, i se'ls acusa de càrrecs com a maltractament, negligència i abandó voluntari.
 

Per la seva banda, el pare del petit i la seva tieta s'han mostrat devastats per la pèrdua i encara segueixen sense donar crèdit al succeït. Ella, la seva tia, ha comentat que «Hakeem hagués tingut un futur brillant. Era un noi molt dolç i molt juganer. La seva mort ha destrossat la nostra família. El seu pare està absolutament devastat i ja el troba molt a faltar».
 

La tieta del petit, afegia: «Tot el que ens queda són records d'ell, però li tindrem molt afecte en els nostres cors. El seu riure romandrà amb nosaltres per sempre», asseverava.
 

L'Ajuntament de Birmingham, finalment, ha decidit iniciar un programa de duel perquè qualsevol persona que ho necessiti pugui fer front al dolor d'una pèrdua semblant.