Troben mort el desaparegut per l'explosió química de la Canonja

El desaparegut era l'encarregat de la planta química tarragonina

L'explosió química del Polígon Sud de la Canonja, des de Tarragona
Segona víctima mortal en conseqüència de l'explosió química de Tarragona | Àngel Ullate

ACTUALITZACIÓ – 09:56 hores

Es confirmen les pitjors notícies sobre el desaparegut en l’explosió química del Polígon Sud de la Canonja. L’home, encarregat de la planta, ha estat trobat mort en el lloc dels fets entre les runes, segons fonts de l'empresa.

Aquest és la segona víctima mortal en conseqüència de l’explosió a la planta d’IQOXE, després de la mort de Sergio Millán, veí de Torreforta, després de l’impacte d’una planxa metàl·lica a l’edifici on vivia. 

ACTUALITZACIÓ - 09:40 hores

Miquel Buch fa balanç de la situació

El conseller d'Interior Miquel Buch ha realitzat declaracions de la situació actual de l'incendi a la Canonja. El foc encara combustiona i no s'ha acabat aquest episodi i «no es pot donar la situació per tancada», segons explica Buch, que afegeix que el nivell de perillositat «va minvant, però no es pot donar la garantia cent per cent que no pugui passar res». 

ACTUALITZACIÓ - 09:10 hores

Els Bombers treballen en un altre dipòsit d'òxid d'etilè 

Els Bombers treballen en un altre dipòsit d'òxid d'etilè de la indústria que va explotar dimarts a la tarda a la Canonja. A més, segueixen refrigerant el tanc que va originar l'explosió. La recerca del treballador desaparegut s'ha suspès una mica abans de les dues de la matinada per qüestions de seguretat i es reprendrà aquest matí. La zona de recerca és molt propera al tanc. Durant la nit han treballat una trentena d'unitats, i està previst el relleu de totes elles. En paral·lel, s'està en contacte amb experts en òxid d'etilè perquè donin pautes de com actuar.

Pots llegir aquí Tot el que se sap fins ara de l'explosió química a la Canonja


Comentaris

envia el comentari