Troben mort el noi desaparegut des de dilluns a Reus

Dani Cordobés ha sigut trobat sense vida a les Borges del Camp

Dani Cordobés desaparegut Reus
El cos de Dani Cordobés ha sigut localitzat sense vida a les Borges del Camp.  | facebook

El cos del jove desaparegut des d'aquest dilluns a Reus, Dani Cordobés, ha sigut localitzat sense vida, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital. El cos del jove va ser localitzat la tarda d'aquest dimarts, 19 de febrer, sense vida, a les Borges del Camp. De moment no se saben els detalls de la mort del jove reusenc. 

El jove estava desaparegut des de dilluns a la tarda

El noi va desaparèixer dilluns passat, 18 de febrer, a la tarda, i aquell dia ja no va assistir a classe, segons els seus companys. La darrera vegada que el van veure va ser pels volts de les cinc de la tarda a la plaça de la Farinera de Reus. El noi tenia uns 30 anys, conduïa un Seat Ibiza de color blau i anava vestit amb texans i una jaqueta de color blau grisós. 

Els Mossos d'Esquadra i la família del jove van donar l'alerta de la seva desaparició i van fer una campanya de difusió a través de les xarxes socials. Demanaven que qualsevol persona que tingués informació sobre Dani Cordobés ho comuniqués immediatament al telèfon d'emergències 112, que ho remetria als Mossos d'Esquadra. Malauradament, però, finalment el cos del jove ha sigut localitzat sense vida dos dies després de l'alerta de la seva desaparició


Comentaris

envia el comentari