YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Troben sense vida Gabriel, el jove de 20 anys desaparegut misteriosament

Va ser el passat dissabte, 19 de desembre, quan se l'havia vist per última vegada

Troben mort Gabriel, un jove de 20 anys, a Guadalajara
El jove va desaparèixer el passat 19 de desembre | Cedida

Desgraciadament, un nou cas de desaparició a Espanya torna a acabar de la pitjor manera possible. I és que els esforços per a localitzar Gabriel, un jove de 20 anys, que havia desaparegut en els últims dies a Espanya, han estat en va després que fos trobat el seu cos sense vida el passat dia de Nadal.

Els familiars feia dies que havien denunciat la seva desaparició. Concretament, va ser el passat dissabte, 19 de desembre, quan se l'havia vist per última vegada. El jove va ser vist per última vegada a la ciutat de Guadalajara. La seva desaparició preocupava especialment, ja que malgrat ser tan jove necessitava medicació.

Des de les primeres hores de la seva desaparició, es va fer una gran difusió de la seva desaparició a través de les xarxes socials. Es va difondre la seva fotografia a més d'una descripció seva. Així, el jove de 20 anys mesurava 1,85 metres i pesava 75 quilos. També se'ns informava que tenia els ulls de color marró i el pèl de color castany. A més, portava una motxilla amb ell i vestia pantalons curts, segons consta en la descripció policial.

Una vegada denunciada la seva desaparició, ràpidament es va posar en marxa un ampli dispositiu de recerca per tractar de localitzar-lo amb vida. Els esforços s'havien centrat en algunes zones muntanyenques de la província de Guadalajara.

Es van arribar a mobilitzar fins a 100 efectius dels diferents cossos d'emergència, entre ells membres de Protecció Civil i Bombers a més d'agents de la Policia Local, Policia Nacional. A aquests se'ls van sumar més de 220 voluntaris.

L'última gran batuda va ser la que va tenir lloc dijous passat. Aleshores es va buscar incansablement per la zona coneguda de la Peña Fresa a la província de Guadalajara. Es va prendre aquesta decisió, ja que allí es trobava l'antena des d'on hauria emès el seu últim senyal el mòbil del jove de 20 anys.

Podria tractar-se d'un accident

Les primeres cerques van acabar sense èxit, en part per les condicions climatològiques o del terreny que van dificultar la cerca. A més, calia tenir en compte que no va poder triangular el senyal en una zona concreta, ja que només hi havia dues antenes de les tres necessàries per a afinar més un punt exacte.

Finalment, el cos del jove era localitzat sense vida el dia de Nadal. Els agents confirmaven que va ser trobat en una zona boscosa de la localitat de Taracena. En principi no presentava senyals de violència, però s'ha obert una recerca, ja que Gabriel era un jove que estava acostumat a estar per la muntanya.


Comentaris

envia el comentari