rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Troben mort l'home que va desaparèixer quan va sortir a fer una excursió en caiac a Mataró

Era un expert en la navegació amb caiac, i va desaparèixer dissabte
Imatge d'arxiu de la Unitat Aquàtica dels Mossos d'Esquadra | cedida

 

Els equips de cerca han localitzat sense vida el cos de l'home desaparegut després de sortir a fer una excursió en caiac a Mataró, després de diversos dies de cerca. L'han trobat a 7 milles de la costa de Blanes, que és on tenia pensat arribar quan va desaparèixer. 

 

Salvament Marítim ha confirmat que el cadàver va ser localitzat a les 09.20 hores per un pesquer, que ràpidament va alertar els Mossos. Finalment, el cos va ser recuperat a les 10.30 hores, i posteriorment portat al port per tal d'identificar-lo i assegurar-se que es tractava de l'home desaparegut. 

Una persona molt experimentada

L'home havia sortit dissabte a primera hora del matí de Mataró, amb l'objectiu d'arribar en caiac a Blanes. Es tracta de dues poblacions separades per una distància de 30 quilòmetres, que el desaparegut ja havia recorregut diverses vegades. Aquell dia, però, a les quatre de la tarda, el seu germà va veure que no tornava a casa, i va alertar els equips d'emergència. 

 

Immediatament, es van posar a treballar per tal de localitzar-lo. L'endemà de la desaparició, van trobar el caiac de l'home a unes cinc milles mar endins, a l'altura del municipi de Malgrat de Mar. A dins, els equips d'emergència van trobar el mòbil, la documentació i altres pertinences de l'home, però ell no hi era. 

 

En el moment de la seva desaparició, l'home va sortir preparat per a l'excursió en caiac, amb neoprè i armilla, i coneixia molt bé la ruta que tenia pensat agafar. Aquest dimarts, però, es va esfumar qualsevol esperança de localitzar-lo amb vida. Ara, la policia investiga les causes d'aquesta mort, per veure quin ha estat el motiu. 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris