rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Troben mort a la presó l’home que va matar la seva sogra a ganivetades a Sabadell

Els Mossos d'Esquadra el van detenir el passat 5 d'abril
L'assassí de Sabadell i la seva sogra. | Cedida

 

Agents de la presó de Brians 1 de Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat, han trobat mort aquesta passada nit de dijous,12 d’abril, l’home que va ser detingut la setmana passada, acusat d’haver matat la seva sobra a ganivetades a una botiga del centre de Sabadell, Vallés Occidental.

 

Segons fonts policials, tot fa pensar que l’home de 43 anys s’hauria suïcidat. No obstant això, caldrà esperar els resultats de l’autòpsia per poder confirmar-ho. Cal recordar que els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte assassí el passat 5 d'abril. 

 

Es desconeix el motiu de l'assassinat

Segons van afirmar fonts de la investigació, Felisa Álvarez, de 72 anys, i José María van mantenir una forta baralla familiar fins que ell la va matar a ganivetades. De fet, diversos testimonis asseguren que tot va passar en silenci, motiu pel qual la resta d’establiments més pròxims no van donar la veu d’alarma i no van trucar la policia. Va ser el mateix assassí qui va donar l'avís a les autoritats.

 

No obstant això, encara es desconeix el motiu pel qual l'home hauria acabat matant la seva sogra. L’entorn més pròxim assegura que l'assassí era un home de poques paraules i que tenia mala sort amb els negocis. En canvi, la seva sogra era una coneguda propietària de dues joieries de la ciutat. De fet, la perfumeria on van passar els fets, exactament l’establiment Saqqara, va ser la víctima qui li va muntar al seu gendre perquè tingués feina estable. 

 

Segons sembla, i malgrat que la dona no treballava a la perfumeria, la freqüentava sovint, ja que és on treballaven els seus fills i el seu gendre, al mateix temps que comprovava com anaven els seus negocis.

 

D'altra banda, cal destacar que el detingut no tenia antecedents policials i mantenia una relació normal amb la seva família. I és que cal recordar que va ser ell mateix qui va alertar els Mossos d’Esquadra.