URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Troben mort un català de 35 anys desaparegut a Osca

Las causas del fallecimiento todavía están por determinarse

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest diumenge, 16 d'abril, el cos sense vida d'un home, de 35 anys i veí de Terrassa (Barcelona), que estava desaparegut des d'aquest dissabte al municipi d'Alquézar, a Osca. Les causes de la defunció encara estan per determinar-se. Segons han informat fonts de la Benemèrita, al voltant de les 00.30 hores del diumenge, ha entrat a la central del 062 un avís alertant que un home havia sortit la tarda del dissabte de la seva casa de vacances a la localitat, on es trobava amb la família passant els dies de Setmana Santa, i no havia tornat.

En aquest moment s'han iniciat les tasques de recerca per part d'efectius de la Guàrdia Civil de Muntanya i de Seguretat Ciutadana d'Osca, que s'han allargat durant el matí amb mitjans aeris i més personal. Sobre les 16.30 hores, gràcies a la col·laboració d'uns escaladors que es trobaven a la zona, s'ha localitzat el cos sense vida de l'home. Les causes de la defunció estan pendents de determinar per l'autòpsia. 

 

En total, en el dispositiu de cerca hi han participat unes 30 persones de l'Institut Armat, un bomber de la Ribargorça, gossos de cerca de persones, un helicòpter, Seguretat Ciutadana d'Osca i efectius de Muntanya d'Osca, Jaca, Boltaña i Benasque. També s'ha comptat amb la col·laboració d'una vintena de veïns, de l'Ajuntament i de l'alcalde del municipi, Mariano Altemir.