YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Troben morts una noia de 23 anys i un noi de 24 per una intoxicació respiratòria a Extremadura

La Guàrdia Civil ha senyalat que podria tractar-se d'un escalfador de gas

Imagen de archivo de una ambulancia del servicio de emergencias de Extremadura
Imatge d'arxiu d'una ambulància del servei d'emergències d'Extremadura. | Cedida

La Guàrdia Civil han localitzat, aquest matí de dilluns, una parella de joves morta, formada per un noi de 24 anys i una noia de 23, en un xalet situat a prop del municipi de Zafra, a Badajoz (Extremadura). Segons fonts de la investigació, un familiar de la parella ha sigut qui ha trobat els joves.

Segons sembla, els dos haurien mort després d'inhalar monòxid de carboni, provocant la seva mort per intoxicació respiratòria. L'origen del tràgic succés s'hauria produït com a conseqüència de la insuficient sortida de gasos.

Van morir per una intoxicació respiratòria

Així doncs, els investigadors creuen que el monòxid de carboni era procedent d'un escalfador de gas. No obstant això, es vol determinar exactament la causa de la mort, per la qual cosa els cossos dels joves seran traslladats a l'Institut Anatòmic Forense de Badajoz per realitzar les autòpsies pertinents. 

Fins al lloc dels fets si han traslladat diversos sanitaris del Servei Extremeny de Salut, els quals només van poder confirmar la defunció de la parella en arribar al domicili a prop de Zafra. També van acudir efectius de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, els qui ja han obert una investigació.

Un cas similar en menys de dues setmanes 

D'altra banda, i en unes circumstàncies similars, el passat 5 de març un jove espanyol també va morir per una presumpta intoxicació de monòxid de carboni quan es trobava a un hotel de la ciutat de Londres. Es tracta del mallorquí Marcos Cervera, d'aproximadament 30 anys.

Tanmateix, el seu company va haver de ser traslladat, ràpidament, a l'hospital en estat crític com a conseqüència de la intoxicació respiratòria. A més, també es va parlar de la possibilitat que altres 14 persones que estaven instal·lades a l'hotel londinenc també fossin víctimes de la intoxicació.


Comentaris

envia el comentari