Troben sana i estàlvia la nena de 14 anys desapareguda a Castelló

La denúncia l'havia interposat la mare de la menor a primera hora de la nit d'aquest dilluns

desapareguda
Imatge de la menor desapareguda aquest dilluns | diaridelmaestrat.com

La Guàrdia Civil ha trobat sana i estàlvia la menor de 14 anys que havia desaparet a Benicarló, a Castelló, aquest dilluns. La jove s'anomena Ángela A.P. La denúncia va ser interposada per la mare de la menor a primera hora de la nit, tot i que, segons assenyalava la mateixa dona, la jove estaria desapareguda des del matí.

L'entorn de la jove havia donat difusió a la notícia a través de les xarxes socials i s'havia demanat col·laboració per a trobar-la. Per altra banda, s'assenyalava per part de les autoritats que qualsevol persona que pugués tenir alguna informació sobre la ubicació d'Ángela o hagués pogut veure-la, contactés de forma urgent amb la Guàrdia Civil a través del telèfon 062.

Troben sense vida la dona desapareguda a Barcelona

Tràgic final per a Mercè Samsó, la dona de 58 anys que va desaparèixer el passat 26 de març al barri de Vallcarca de Barcelona. Segons informa el portal 'Tot Sant Cugat', el cos de la dona va ser localitzat sense vida el passat dissabte, 6 d'abril, al Parc de Collserola, sense que hagi transcendit encara el punt exacte. 

Mercè va ser visitada en un centre mèdic el 26 de març i, en tornar a casa, va desaparèixer, segons el diari 'ElCaso.cat'. Presentava un estat mental fràgil i, a més, no anava documentada. Tampoc portava diners ni telèfon mòbil per poder contactar amb algú en cas de necessitar-ho. La família va denunciar la desaparició de 'Merçona' el mateix dimarts en no tenir notícies de la dona, insistint en la situació vulnerable en la qual asseguraven que es trobava Mercè.

Aquest dilluns al migdia els Mossos d'Esquadra han confirmat al seu compte oficial de Twitter la mort de Mercè i han donat el condol als seus familiars i amics. La policia catalana havia fet una crida a través de les xarxes socials per a localitzar a Mercè, informant que, en el moment de la desaparició, duia un jersei de color verd i uns pantalons blaus amb quadres negres. 


Comentaris

envia el comentari