Troben sanes i estàlvies les dues noies desaparegudes a Mataró

Les dues joves havien desaparegut la Nit de Cap d'Any

La vigília de Reis ha dut bones notícies pel que fa al cas de la desaparició de dues joves ara fa uns dies. Claudia i Alexandra han aparegut aquest diumenge, 5 de gener de 2020, sanes i estàlvies. Totes dues joves, de 16 i 17 anys respectivament, havien desaparegut coincidint amb la celebració de la nit de Cap d'Any, el passat dimarts. Alexandra, veïna de Llavaneres; i Clàudia, que resideix a Andorra, han aparegut, doncs, en bon estat de salut.

Vistes per darrera vegada en una discoteca de Mataró

Les dues adolescents van ser vistes, per darrera vegada, durant la festa de la Nit de Cap d'Any en una coneguda discoteca de Mataró, de nom Miracle. Aquest dissabte van córrer rumors que les dues joves desaparegudes ja havien estat localitzades, però es tractava d'una informació falsa. De fet, l'Ajuntament de Llavaneres va sortir públicament a confirmar que encara es buscaven les dues menors desaparegudes i, en concret, la veïna del municipi:

Aquest diumenge, 5 de gener, s'han confirmat els millors presagis. Claudia i Alexandra ja han aparegut, es troben en bon estat de salut i s'ha acabat l'alarma i el patiment de les seves famílies a causa de la seva desaparició.


Comentaris
Jou
Dos bones hosties els hi fotia jo per preocupar a tothom
Mariam
jo els feia pagar els costos per buscar-les...les noies de festa i tothom preocupat i ja no diguem la familia....
CARME
EM VAIG POSAR EN PRIMER LLOC DELS PARES QUIN PATIMENT,JA QUE TENIM FILLA D'AQUESTA EDAT I NORMALMENT TENIN SEMPRE CONTROLANT,PERQUE DEUNIDÓ AL QUE ES VEU A LES NITS DE FESTA. SEMPRE SORTIM NOSALTRES A ESPERAR I RECOLLIR,PERÒ AQUESTES DESAPARICIONS VOLUNTARIES A PART DE FER PATIR A LA SEVA FAMILIA GENERA UNA PREOCUPACIÓ A TOTA LA POBLACIÓ QUE TENIM FILLS . JA QUE MAI SAPS QUE POT PASSAR REALMENT. DESIJTO QUE TINGUIN UNA BONA CONVERSA AMB ELLES I NO HO FACIN MÉS. PARES CONTROLEM ELS FILLS.

envia el comentari