Troben un peu seccionat prop del riu després de la tempesta de dilluns a Madrid

Va ser trobat per un grup d'adolescents aquest dimarts a Laguna del Campillo
Troben un peu seccionat prop del riu Jarama després de la tempesta de dilluns a Madrid | Guàrdia Civil
 
 

Un peu seccionat va ser trobat al voltant del riu Jarama, al seu pas per Rivas Vaciamadrid, i podria haver estat arrossegat per la tempesta que va afectar la regi√≥ aquest dilluns. L'Institut Anat√≤mic Forense est√† analitzant el peu que va ser trobat aquest dimarts i que, segons fonts de la Gu√†rdia Civil, est√† ¬ęmolt deteriorat¬Ľ.

 

Els agents especulen sobre la hip√≤tesi que el peu desmembrat podria pert√†nyer a un cos enterrat i que, a causa de les pluges, hagi aparegut en un altre lloc. La Gu√†rdia Civil ha revisat les desaparicions denunciades a prop del lloc dels fets, per√≤ no han trobat cap cas.

 

L'extremitat es troba en un avançat estat de descomposició

Se sospita que podria ser l'extremitat d'un home de ra√ßa cauc√†sica i que podria fer m√©s de tres anys que est√† seccionat, segons ha afirmat 'El Mundo'. Aix√≠ doncs, es descarta que el peu pertanyi a una possible v√≠ctima de les tempestes i riuades. El peu, que es troba en un avan√ßat estat de descomposici√≥, ser√† analitzat per poder determinar la identitat del cos al qual pertany i el temps exacte que fa que el van mutilar.

 

L'extremitat va ser descoberta flotant a la riba del riu per un grup d'adolescents que passejava per la zona, situada a la Laguna del Campillo dins del terme de Rivas Vaciamadrid. Els joves van alertar la Gu√†rdia Civil i es van despla√ßar fins al lloc dels fets junt amb els serveis sanitaris Summa i la Policia Local de Rivas.

 

També et pot interessar...