Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Troben un peu seccionat prop del riu després de la tempesta de dilluns a Madrid

Va ser trobat per un grup d'adolescents aquest dimarts a Laguna del Campillo
Troben un peu seccionat prop del riu Jarama després de la tempesta de dilluns a Madrid | Guàrdia Civil
 
 

Un peu seccionat va ser trobat al voltant del riu Jarama, al seu pas per Rivas Vaciamadrid, i podria haver estat arrossegat per la tempesta que va afectar la regió aquest dilluns. L'Institut Anatòmic Forense està analitzant el peu que va ser trobat aquest dimarts i que, segons fonts de la Guàrdia Civil, està «molt deteriorat».

 

Els agents especulen sobre la hipòtesi que el peu desmembrat podria pertànyer a un cos enterrat i que, a causa de les pluges, hagi aparegut en un altre lloc. La Guàrdia Civil ha revisat les desaparicions denunciades a prop del lloc dels fets, però no han trobat cap cas.

 

L'extremitat es troba en un avançat estat de descomposició

Se sospita que podria ser l'extremitat d'un home de raça caucàsica i que podria fer més de tres anys que està seccionat, segons ha afirmat 'El Mundo'. Així doncs, es descarta que el peu pertanyi a una possible víctima de les tempestes i riuades. El peu, que es troba en un avançat estat de descomposició, serà analitzat per poder determinar la identitat del cos al qual pertany i el temps exacte que fa que el van mutilar.

 

L'extremitat va ser descoberta flotant a la riba del riu per un grup d'adolescents que passejava per la zona, situada a la Laguna del Campillo dins del terme de Rivas Vaciamadrid. Els joves van alertar la Guàrdia Civil i es van desplaçar fins al lloc dels fets junt amb els serveis sanitaris Summa i la Policia Local de Rivas.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris