Troben una plantació de marihuana valorada en més de 15.000 euros al Baix Llobregat

La Guàrdia Civil també ha desmantellat una plantació interior descoberta al municipi de Dosrius, al Maresme

La plantació de marihuana que han desmantellat els Mossos d'Esquadra està valorada en més de 15.000 euros
La plantació de marihuana que han desmantellat els Mossos d'Esquadra està valorada en més de 15.000 euros | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana 'indoor' valorada en més de 15.000 euros a Sant Esteve Sesrovires, Baix Llobregat. La investigació es va iniciar el mes de febrer quan els agents van tenir coneixement que en una casa ubicada en una urbanització d'aquest municipi s'hi estava duent a terme aquesta activitat.

Els agents van comissar un total de 250 plantes

El passat 1 d'abril la policia catalana va entrar a l'interior del domicili i va detenir el llogater d'aquest habitatge, un home de 43 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament de tràfic de drogues, i de defraudació de fluid elèctric. A l'immoble la policia hi va localitzar dues habitacions totalment equipades pel cultiu amb plafons de llum, aparells de ventilació i filtres.

Els agents van comissar un total de 250 plantes. En l'entrada i registre que van efectuar els Mossos d'Esquadra també es va detectar una escomesa clandestina a la xarxa elèctrica que segons els tècnics de la companyia hauria suposat una defraudació de fluid elèctric aproximat de 52.000 euros. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. 

La Guàrdia Civil també ha descobert una important plantació de marihuana al Maresme
La Guàrdia Civil també ha descobert una important plantació de marihuana al Maresme | Guàrdia Civil

 

Desmantellen una plantació interior de marihuana a Dosrius

D'altra banda, La Guàrdia Civil ha desmantellat una organització criminal dedicada al cultiu de marihuana i ha intervingut una plantació interior a Dosrius, Maresme, amb 810 plantes i 46 quilos d'herba. Els agents han detingut dos homes de nacionalitat espanyola, de 58 i 31 anys, pels delictes de tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric. 

La investigació va començar al març i després de diverses gestions van registrar un domicili al carrer Cellecs, on van trobar la plantació i 46 quilos de marihuana processada preparada per al consum. Els detinguts punxaven la llum per mantenir els aparells elèctrics i de ventilació.

Els detinguts punxaven la llum per mantenir els aparells elèctrics i de ventilació
Els detinguts punxaven la llum per mantenir els aparells elèctrics i de ventilació | Guàrdia Civil

 


Comentaris

envia el comentari