Troben Rocío, la dona que va desaparèixer quan anava a un enterrament a València

L'últim cop que se la va veure va ser el passat dimecres

Un vehicle de la Guàrdia Civil i uns agents durant un registre
Rocío va desaparèixer el passat dimecres després d'avisar a la família que anava a un enterrament | Cedida

La Guàrdia Civil ha informat a través del seu compte de Twitter que aquest dissabte s'ha localitzat a Rocío Gea Pérez, la dona de 43 anys que va desaparèixer el passat dimecres dia 23 a València, a la localitat de Requena. L'associació SOS Desaparecidos també ha compartit la notícia a través de les xarxes socials.

La desaparició de Rocío s'ha tractat d'un cas peculiar, ja que el dia que va desaparèixer la dona s'havia acomiadat de la seva família per assistir a un enterrament però després no es va saber res més d'ella. L'únic que se sabia és que el vehicle de Rocío estava aparcat en una zona pròxima als Jutjats de Requena.

Davant l'estranya desaparició, el seu marit va afirmar que la dona estava bé de salut i que, en principi, després d'assistir a l'enterrament no havia d'assistir a cap altra cita ni havia d'anar a fer cap encàrrec. La família va denunciar la seva desaparició i la Guàrdia Civil va posar en marxa una investigació per intentar esbrinar què havia passat i on estava Rocío. Una recerca que també va comptar amb la col·laboració de diversos veïns de la localitat.

Trobada sana i estalvia

Segons s'ha pogut saber i ha publicat el diari local 'Las Provincias', Rocío ha estat trobada aquest dissabte, 26 de setembre, viva i en bon estat motiu pel qual els agents han suspès l'operatiu de recerca. La dona ha estat localitzada fora de la província on se li va perdre la pista aquesta setmana.

Ara per ara no han transcendit més dades sobre els possibles motius de la seva desaparició ni sobre què ha pogut passar. La Guàrdia Civil no descarta que es tractés d'una desaparició voluntària tot i que no s'ha confirmat aquesta hipòtesi.


Comentaris

envia el comentari