Troben sa i estalvi Antonio, l'home desaparegut dilluns al Vallès

Un veí que buscava espàrrecs al Bosc del Malhivern, a La Garriga, ha donat l'avís als bombers

Desaparegut
Un helicòpter del SEM s'ha traslladat al bosc per rescatar la víctima   | Twiiter | @BombersGarr

Bones notícies al Vallès Oriental. Els Bombers de La Garriga han localitzat sa i estalvi Antonio, l'home de 84 anys que va desaparèixer dillunsUn veí que buscava espàrrecs al Bosc del Malhivern ha donat l'avís i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha procedit a rescatar-lo. El metge n'ha fet la primera valoració i ha declarat que l'home es troba sa i estalvi, tot i patir algunes contusions.

Desaparegut
L'home es troba en bon estat de salut, amb només algunes contusions   | CatalunyaDiari.cat

 

La Policia Local de la Garriga havia emès un avís demanant ajuda per trobar l'Antonio Jimenez Velasco. En el compte de Twitter de la policia informaven que l'home duia posat un anorac blau, pantalons llargs marrons i sabatilles de roba. 

Janet Jumillas continua desapareguda i el seu germà està a punt de morir

Nou cop dur per a la família de Janet Jumillas, la mare que va desaparèixer a Cornellà un mes enrere. Tal com han explicat al programa 'Cuatro al día', un germà de la desapareguda està en estat de coma i les previsions mèdiques no són gens bones. De fet, i segons informava el programa de Mediasetels metges estarien a punt de desconnectar-lo, fet que suposaria la mort de l'home.

La família de Janet està sumida en la màxima desesperació des de fa  35 dies perquè no tenen cap pista sobre el possible parador de la jove. Per si no fos poc, Paco Jumillas, el germà amb qui la desapareguda tenia una relació més estreta, es va ennuegar mentre menjava una salsitxa i va entrar en parada respiratòria.

L'home, que va ser traslladat fins a un centre hospitalari, va entrar en estat de coma, i tot apunta que seria irreversible, motiu pel qual en aquests moments els facultatius estarien a punt de desconnectar-lo.

Amb tot, aquesta seria la segona tragèdia que viu la família Jumillas en el transcurs d'un mes, en un moment en què els Mossos d'Esquadra  encara no han estat capaços de trobar cap indici que pugui indicar què li va passar a Janet aquell fatídic 13 de març, quan va desaparèixer sense deixar rastre.


Comentaris

envia el comentari