rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Troben sa i estalvi Antoni Navarro, el nen de 13 anys desaparegut a Barcelona

Era veí de Cerdanyola, al Vallès Occidental i després d'una setmana, els Mossos d'Esquadra l'han trobat al Ripollet
Imatge del noi de Cerdanyola desaparegut | Twitter

 

Els Mossos d'Esquadra han localitzat aquest dilluns 26 de febrer a Antoni Navarro, un nen de 13 anys de Cerdanyola, al Vallès Occidental que va desaparèixer dilluns de la setmana passada a Rubí. Agents de la policia l'han trobat sa i estalvi al Ripollet després que el passat 19 de febrer la seva família denunciés la desaparició.

 

Concretament, la denúncia es va fer a Barcelona i va ser la Unitat d'Investigació d'Horta-Guinardó la que va assumir la investigació. L'Antoni va ser vist per última vegada al barri d'Horta de la capital catalana, segons els Mossos d'Esquadra. Quan el menor va desaparèixer vestia un jersei blau fosc, un pantaló de xandall negre, bambes de la marca 'Nike' i una jaqueta negra amb caputxa de pèl.

Una setmana desaparegut

Ara, una s'emana més tard, Antoni ja ha tornat amb la seva família sa i estalvi després d'una setmana de cerca. Tant la família com els coneguts del nen de 13 anys, van donar l'alerta de la seva desaparició a les xarxes socials.

 

També es van distribuir fulletons i enganxar cartells pel carrer fent una crida a la col·laboració ciutadana per tal de localitzar el més ràpid possible a Antoni Navarro. De moment es desconeix el motiu de la seva desaparició i les circumstàncies per les quals ha passat aquesta setmana fins que els Mossos l'han trobat.

 

Comentaris