rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Troben sa i estalvi el professor desaparegut a Tordera

L’home hauria marxat a l’estranger per pròpia voluntat
Imatge de Josep Maria Bernabé. | Twitter (@RadioTordera)

 

Josep Maria Bernabé, el professor desaparegut a Tordera el passat dissabte, ha estat localitzat sa i estalvi. Segons han assegurat els Mossos d'Esquadra, l'home de 51 anys hauria marxat a un país europeu per voluntat pròpia i ell mateix s'hauria posat en contacte amb la família per comunicar-los-hi.

 

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Tordera havien començat a buscar-lo aquest diumenge, després que la seva família no tingués notícies d'ell des del dissabte al matí. L'home, que vivia sol, no va agafar el seu telèfon mòbil quan va marxar de casa, posant en alerta als seus familiar. 

Un professor de Santa Coloma de Farners

Bernabé és fill d'una família coneguda del municipi de Tordera i exerceix de professor d'electrònica a l'Institut de Santa Coloma de Farners, a La Selva, segons han confirmat fonts de l'Ajuntament. La família de Bernabé havia denunciat la seva desaparició a la comissaria de Pineda de Mar, al Maresme, i el cas es va traslladar a la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra. No obstant això, l'home ja ha estat localitzat sense problemes i els cossos policials han donat per tancat el cas.

 

 

Troben el cadàver de l'home desaparegut al riu Llobregat

Una unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra va trobar aquest dilluns el cadàver de l'home de 51 anys de Gironella que va desaparèixer aquest passat diumenge, 15 d'abril, després de sortir a passejar els seus gossos al riu Llobregat. Segons apunten les primeres informacions, l'home passejava habitualment per la vora del riu Llobregat i se sospita que pot haver caigut a l'aigua per intentant salvar un dels seus gossos.

 

 

Les tasques de recerca, en què també hi treballaven els Mossos d'Esquadra, la Creu Roja i voluntaris coordinats per l'Ajuntament, s'havia centrat en dos punts on les unitats canines haurien trobat algun tipus de rastre: la zona del nucli de Gironella, a l'alçada del Casal de la Gent Gran, i també a la palanca del pont de Viladomiu Vell.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris