Troben sa i estalvi Remigio, el veí de Manresa que va desaparèixer el passat 5 de juny

Una setmana després, es va declarar un misteriós incendi a casa seva, tot i que els Mossos descarten la seva autoria

Un agents dels Mossos, en una imatge d'arxiu
Un agent dels Mossos, en una imatge d'arxiu | Mossos d'Esquadra

El passat 5 de juny un veí del barri de la Pujada Roja de Manresa, en Remigio, va desaparèixer sense deixar cap rastre, i els Mossos d'Esquadra, alertats per una coneguda, van obrir una investigació per esclarir els fets. El que en un principi semblava una desaparició qualsevol va guanyar encara més misteri, després que just una setmana la seva casa, que havia quedat buida, s'incendiés, sense que els Bombers poguessin confirmar si es tractava d'un foc intencionat o fortuït. 

Ara, però, segons informa el digital 'Regió 7', l'home ha estat localitzat sa i estalvi. Els Mossos d'Esquadra han donat per finalitzada la cerca, i a més descarten que hagi estat ell l'autor de l'incendi, que continua sent un misteri. 

L'home, de 65 anys, residia des de feia quinze anys en una casa de dues plantes del número 17 del passatge del Forn de Manresa, i durant molts anys va viure amb el propietari de l'immoble. Ara bé, el passat mes de gener aquest va morir, i el desaparegut va continuar vivint a la casa amb el permís de la nova propietària. El dia de la seva desaparició anava molt arreglat, i va assegurar que aniria a casa d'un amic, que cap dels seus veïns coneixia. 

Un misteriós incendi que va deixar els Mossos descol·locats

Una setmana després de la desaparició, els Mossos van rebre un altre inesperat avís: un incendi s'havia declarat a casa de l'home. En concret, el foc s'havia iniciat al primer pis de l'immoble, que era el que estava destinat a l'habitatge, i es va veure alimentat per la gran quantitat de deixalles i plàstics que Remigio havia guardat. 

Els Bombers van aconseguir extingir-los, però els va resultar impossible determinar el punt d'origen, o si havia estat causat o fortuït. En aquest sentit, els Mossos van explicar que posarien l'incendi en relació a la desaparició per veure si trobaven cap indici que vinculés els dos successos, però tot apunta que no va ser intencionat. 


Comentaris

envia el comentari