Troben set gossos morts en una bossa de brossa a la platja del Baix Ebre

Una família que passejava per la platja ebrenca s'ho va trobar i va alertar l'Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre

*Aquesta notícia conté imatges que poden ferir la sensibilitat del lector

Indignant i inhumà. Aquestes podrien ser les dues paraules per descriure aquestes dures imatges. Set gossos morts, tirats en una platja de les Terres de l'Ebre i posats en una bossa de brossa. Una família que passejava per un paratge idíl·lic com és el Delta de l'Ebre, es va trobar amb aquesta dura i trista estampa. Els fets han estat denunciats per l'Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre. 

Gossos bossa plàstic platja
Set gossos morts han estat trobats en una platja de les Terres de l'Ebre | Associació Engrescats

Lamentables imatges

La troballa es va dur a terme durant el dia d'ahir. Una família que estava de vacances per la zona del Delta de l'Ebre passejava per la platja de Riumar, quan es va trobar set gossos morts dins de bosses de brossa, tots posats en posició fetal. 

Tot seguit, es va alertar als Agents Rurals i a l'Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre, així com al Seprona. Els agents, un cop al lloc dels fets, van revisar si portaven xips, ja que tots eren grans i no hi havia cadells, però cap dels animals en portava.

Una de les hipòtesis que s'estudien és que haguessin tirat al martots els gossos dins de les bosses, però, a causa del corrent d'aigua, van arribar fins a la platja de Riumar. 

Així mateix, l'Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre ha denunciat a través de les xarxes socials aquests fets i exigeixen a les administracions més controls i mà dura, perquè es compleixin les sancions. També reivindiquen que situacions com aquestes ens han de fer reaccionar i reflexionar.

gossos ebre
Els fets es van denunciar a Seprona i Agents Rurals | Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre


Comentaris

envia el comentari