IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Troben una cinquantena de cadàvers de gos en una finca a Tossa de Mar

Les primeres hipòtesis apunten que un veterinari de la zona no va incinerar-los després de morir i els va abandonar al bosc

Els cadàvers dels gossos es van trobar en bosses d'escombraries abandonades | Cadena SER Catalunya

Els Agents Rurals van trobar fa uns deu dies una cinquantena de cadàvers de gossos en una finca de Tossa de Mar, a la comarca de la Selva. Com ha explicat 'Cadena Ser', a la finca hi viu la mare de Natàlia Ràfols, una veterinària de Vidreres a qui el Col·legi de Veterinaris de Girona va decidir inhabilitar per la seva mala praxi. La Fiscalia de Medi Ambient està investigant la causa de la mort dels gossos i perquè van acabar en aquesta finca, darrere d'una tanca. Les primeres hipòtesis dels investigadors apunten al fet que els gossos morissin i no se'ls incinerés, com marca la llei a Catalunya, sinó que s'abandonessin els seus cossos en aquesta zona boscosa de difícil accés, on no poden pujar els vehicles i que està força aïllada.

Els Agents Rurals van descobrir que alguns dels animals trobats, com a mínim una vintena, portaven xip localitzador, pel que s'està intentant localitzar els seus antics propietaris per informar-los de la situació. El Consell Comarcal de la Selva s'ha fet càrrec de la incineració dels cossos dels gossos trobats, que en alguns casos estaven ja en avançat estat de descomposició, i fins i tot algunes de les restes que s'han trobat eren ja únicament ossos, motiu que ha fet pensar als investigadors que és una pràctica que s'ha dut a terme durant un ampli període de temps a la zona.


Comentaris

envia el comentari